Foci

2009.05.16. 02:28

Kupadöntősök bajnokija

Győr (vas) - A Viktória FC Szombathely női labdarúgócsapata ma 15 órától a Győri Dózsa otthonában lép pályára.

Vastag Nándor

A Viktória nehéz három mérkőzésen van túl, az MTK-val Magyar Kupa elődöntőt és bajnokit is játszott az elmúlt egy hétben. De a Győri Dózsa ellen sem számíthatnak könynyű meccsre a szombathelyiek, az újonc a negyedik helyen áll a bajnokságban, a kupában pedig döntős.

- Az elmúlt három meccsből sokat profitáltunk, és egyre jobban játékba lendültünk, de nehéz találkozóra számítok a Dózsa ellen. Kicsit fáradtak vagyunk, ám az MK elődöntő miatt ellenfelünk is hasonló terhelést kapott - mondta Markó Edina, a vasi csapat szakvezetője. - A győriekkel amúgy már háromszor játszottunk idén, ám eddig csak egy góllal tudtuk legyőzni őket - persze ezzel most is kiegyeznénk. A szerdai kupadöntőben is találkozunk, de azzal még nem foglalkozunk, egyelőre a bajnoki számít. A kezdőcsapat: Papp E. (Szvorda) - Borbély, Tálosi, Horváth N. - Kovács E., Megyeri, Rácz, Marsai - Szarvas, Szuh, Tóth G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!