Foci

2009.07.03. 02:27

Az UEFA-ellenőr mindent rendben talált

Szombathely - A csütörtök délelőtti technikai értekezleten több, az Európa Liga mérkőzéssel kapcsolatos kérdést tisztáztak a résztvevők.

Vastag Nándor

A technikai értekezleten a Szombathelyi Haladás és az Irtis Pavlodar képviselői mellett részt vett a nemzetközi szövetség, az UEFA ellenőre, a lengyel Stanislaw Speczik, illetve a négy albán játékvezető is. Vörös Csaba, a szombathelyiek technikai vezetője elmondta, az ellenőr alaposan átnézte a stadiont és az öltözőket, és mindent rendben talált, még a korábban kért változtatásokat is. A megbeszélésen dőlt el, hogy a kazahok fehér szerelésben lépnek pályára, míg a hazaiak zöldben. Előírás, hogy a bemelegítést a kezdés előtt negyedórával be kell fejezni, majd a játékosoknak a mérkőzés előtt nyolc perccel fel kell sorakozni a kijáróban. Mivel csak egyet lehet használni, így a vendégkijáróra esett a választás. Kazah drukker nem érkezett, így az értekezleten arról is döntöttek, hogy a hazai szurkolókat a vendégszektorba is be lehet engedni, ha szükséges. Az ellenőr felhívta a figyelmet: a rasszista megnyilvánulásokat és a pirotechnikai eszközök használatát gondosan feljegyzik, e két dolog miatt az UEFA súlyos büntetéseket szabhat ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!