Foci

2009.07.24. 02:24

Gyenge tavaszi szereplés - lecsúszott a dobogóról a Sárvár labdarúgócsapata

Sárvár - A labdarúgó NB III. legutóbbi szezonjában ötödik helyen végző Sárvár elsősorban gyenge tavaszi hajrája miatt csúszott le a dobogóról.

Pum András

- Ha valaki a szezon elején azt mondja nekem, hogy 56 ponttal zárjuk a bajnokságot, gondolkodás nélkül elfogadom - mondta Haraszti Zsolt, a sárvári csapattól az idény végén távozó tréner. - De most kissé csalódott vagyok, hiszen legalább négy-nyolc pont a csapatban maradt. Ha ezeket a pontokat nem hullajtjuk el, könnyen elérhettük volna a dobogót is.

Azonban a Badacsonytomaj, a Tapolca, a Bük, a Soproni VSE és a Csesztreg ellen elajándékoztunk pontokat, ezek bizony hiányoztak a végelszámolásnál. Bosszantó, hogy például a Tapolca kétszer jött el a kapunkig, mégis kikaptunk. Badacsonytomajon két teljesen szabályos gólunkat nem adta meg a játékvezető, végül a 89. percben kaptunk ki.

Ugyanakkor a Haladás II., a Veszprém, a Lipót elleni párharcokkal elégedett vagyok, az előttünk álló gárdák közül csak a bajnok Hévíz győzött le bennünket. Sajnos a hajrában elúszott a jobb szereplés lehetősége, a fiúk többet foglalkoztak a jövőjükkel, mint kellett volna.

Az igazsághoz tartozik, hogy szűk kerettel dolgoztunk, a télen hárman is eligazoltak. Ami a játékosokat illeti: csalódást senki sem okozott. Ugyanakkor Koronczai góljainak rengeteg pontot köszönhetünk, kár, hogy a bajnokság végére megsérült.

A Varga Jenő, Horváth Lajos, Máté András, Tóth Péter és Tóth Jenő kvintett pedig tavasszal végig megbízható, jó teljesítményt nyújtott. Bár távoztam a kispadról, úgy érzem, irányításom alatt szakmailag előbbre lépett a csapat. Lokálpatriótaként továbbra is kijárok a meccsekre, hiszen a sárvári futballcsapat számomra örök szerelem marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!