Foci

2009.07.24. 02:25

Király-kupa nemzetközi női labdarúgótorna Újperinten

Szombathely - Szombaton, a IV. Király-kupa női nemzetközi felkészülési labdarúgótornán a Viktória FC-nek erős ellenfelekkel kell megküzdenie.

Vastag Nándor

- A felkészülés közepén vagyunk, a héten naponta kétszer edzettünk - mondta Markó Edina, a Viktória trénere. - A lányok még nincsenek csúcsformában, de a lényeg, hogy kemény mérkőzésekkel készülhetünk az előttünk álló idényre. Persze a kupát szeretnénk itthon tartani, de nem lesz könnyű dolgunk, mert az osztrák és szlovén csapat is erőfocit játszik. Új játékos még nem lesz nálunk - a nagykutasi Tóth Alexandrát továbbra is szeretnénk leigazolni, de a tárgyalások még zajlanak a klubjával. Várkonyi Orsolya viszont nem játszik, a középpályás több játéklehetőség reményében az NB II-es Sopronba akar igazolni.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának döntése értelmében a tornán nem léphet pályára Horváth Nóra és Kovács Eszter. A testület július 31-éig tiltotta el a játéktól a két labdarúgót, mert a magyar női labdarúgó-válogatottal nem utaztak el a július 1-12-e közötti belgrádi nyári Universiadéra.

A Király-kupa programja. Szombat, 9.30: Viktória- Pomurje. 10.40: Landhaus- PMFC. 14.00: a 3. helyért. 15.15: döntő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!