Foci

2011.06.21. 12:06

Combon rúgta a partjelzőt a rábagyarmati elnök

Combon rúgta az egyik partjelzőt a Vasalja-Rábagyarmat (4:3) mérkőzést követően a vendég gyarmatiak elnöke, Dolgos Csaba. Az egyesület vezetője szerint a bírói hármas sok hibát vétett a találkozón.

Pum András

Az ezüstéremről döntött a múlt vasárnapi Vasalja-Rábagyarmat megyei II. osztályú mérkőzés, a kilencven perc végül a vasaljaiak 4:3-as sikerét hozta, így a hazaiak végeztek a második helyen. A lefújást követően aztán - a játékvezetői jegyzőkönyv tanúsága szerint - kissé elszabadult a pokol. A mérkőzés sípmestere, Kiss Szabolcs többek között azt írta jelentésébe, hogy a lefújás után az öltözőbe menet a vendégek elnöke, Dolgos Csaba nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidta a játékvezetői hármast, meg akarta verni őket, végül az elsőszámú asszisztenst - Sándor Zoltánt - combon rúgta.

- Őszintén szólva nem voltam elégedett a játékvezetői hármas ténykedésével, kapásból két nagy hibájukat is mondhatok - jelezte Dolgos Csaba, a Rábagyarmat elnöke. - Meccs közben az egyik vasaljai játékos lefejelte a játékosunkat, a bíró azonban nem hogy lapot nem adott, le sem fújta a szituációt. A harmadik vasaljai gól pedig szerintem egyértelműen lesről született. Lefújás után aztán elindult a harc, nem tagadom, amit a játékvezető leírt jelentésében, az valóban úgy történt.

A Fegyelmi Bizottság kedd délután négy órától tárgyalja az ügyet - csakúgy mint a korábban félbeszakadt Rábagyarmat-Csákánydoroszló találkozót.

Mint ismert, a találkozó félidejében újra kellett éleszteni a csákányiak csapatkapitányát, Bedőcs Zoltánt, a találkozó pedig félbeszakadt. A csákánydoroszlóiak levelet írtak a szövetségnek, melyben közölték: játékosaik változatlanul az akkori sokk hatása alatt állnak és képtelenek ugyanazon a pályán futballozni - ezért lemondták a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!