Foci

2011.06.18. 13:35

ELŐZETES - Megyei II. osztály: aranycsaták a Sárvári-csoportban, a negyedik helyre hajt a Lukácsháza

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-csoportjában a hatodik Lukácsháza az ötödik Vasszécsenyt fogadja, míg a Körmendi-régióban az ezüstcsatában a második Vasalja a harmadik Rábagyarmattal csap össze, míg Sárvárott az éllovas Uraiújfalu a kilencedik Ostffyasszonyfával mérkőzik.

Pum András - Bonyhádi Zoltán

URAIÚJFALU - OSTFFYASSZONYFA (VASÁRNAP, 17.00)

- Sajnos múlt héten a Haladás ellen - nem tudok jobb kifejezést - egy-két játékosom a nagy tét miatt tele gatyával lépett pályára, alaposan el is vert minket a szombathelyi gárda - mondta ifjabb Pungor István, az Uraiújfalu játékos-edzője. - A Haladás szétfutott minket és bár vasárnapi ellenfelünk fiatal, lendületes csapat - amely az általam vártnál amúgy sokkal jobban szerepel - remélem, hogy ezúttal mi futjuk szét riválisunkat. Szerencsére hozzánk hasonlóan a Gérce is botlott múlt héten, így továbbra is saját kezünkben van a sorsunk. A héten fel kellett ráznom a fiúkat a Haladástól kapott hat gól azért megviselte csapatomat. Nincs más lehetőség, mint, hogy győzzünk az Ostffyasszonyfa elleni szomszédvári rangadón, ebben az esetbennem kell foglalkoznuk riválisaink - a gérceiek és a bőiek - eredményével. Ismét nagy a tehet a fiúkon, de azt mondom: ha begörcsölnek a srácok és nem nyerünk, nem is érdemeljük meg a feljutást. A vasárnapi meccsen áll vagy bukik egész éves teljesítményünk. A meccs közben figyelemmel kísérjük a Gérce és a Bő találkozóját, de hangsúlyozom: elsősorban magunkra figyelünk, Pungor Péter beteg, Vincze Tibor sérült, Gallen Antal eltiltott. Összeállítás: Németh M. - Sándor, Illés, Szár, Tóth-Toki - Kiss T., Gallen I., Varga G., Lónai - Varga P., Gönczöl (ifjabb Pungor I.)

- Mindenképpen törekszünk a tisztes helytállásra - mondta Eőry József, az Ostffyasszonyfa edzője. - A tabellán elfoglalt helyünk alapján ennyi az elvárható, ellenük már egy pont is szép eredmény lenne. Természetesen nekünk is van célunk, a 8-12. hely közt szerettünk volna végezni, kis szerencsével még a 8. is összejöhet. Amúgyis szűkös a keretünk, de most meccsek óta létszámproblémáink vannak: többen is a vendéglátásban, vagy a mezőgazdaságban dolgoznak, így munkájuk miatt nem tudnak mindig játszani. Összeállítást nem is tudnék most mondani, majd vasárnap délelőtt derül ki, kik azok, akik pályára tudnak majd lépni.

Az utolsó, 16. forduló. Június 19., vasárnap, 17.00: Simaság-Ölbő, Hegyhát-Rábasömjén, Sitke-Bő, Mersevát- Szeleste, Uraiújfalu-Ostffyasszonyfa, Kenyeri-Jákfa, Csénye-Gérce.

 

LUKÁCSHÁZA - VASSZÉCSENY (VASÁRNAP, 17.00)

- Mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot - mondta Komálovics Péter, a Lukácsháza edzője. - Tényleg jó lenne, ha sikerülne. Ha Táplán veri Balogunyomot, még akár negyedikek is lehetnénk. Nem lesz egyszerű, mert egy jó futballt játszó Szécseny jön hozzánk vendégségbe. Ha mindkét csapat hozza a formáját, akkor egy igazán jó színvonalú mérkőzést láthatnak majd a kilátogató nézők. Horváth Péter öt sárgája miatt nem játszik majd, Mészáros Ferenc családi okokból hagyja ki a találkozót. Sajnos két sérültünk is van, köztük Szlávich Csaba biztosan nem tud játszani. Szerencsére tehetséges ifistáink vannak, remélem, rangadóhoz mérten fognak játszani ők is.

- Az első öt volt a kitűzött célunk a tavaszi rajt előtt - kezdte Murai Szabolcs, a Vasszécseny edzője -Ahhoz, hogy teljesítsük, most győznünk kell Lukácsházán. Az első három lett volna igazán szép, de az őszi eredmények miatt ez meghiúsult. Hiába utolsó forduló, fontos meccs lesz ez is. Motiváltak a fiúk, nincs idényvégi hangulat, még szívesen játszanának pár fordulót. Horváth Gergő nem tud a csapattal tartani, ő elég meghatározó tagja a csapatnak, így érzékenyen érint minket. Ezt leszámítva a lehető legjobb kerettel tudunk kiállni.

 

A 16. forduló műsora, június 19., vasárnap, 17.00: Gyöngyöshermán-Szentkirály-Sé-Honvéd, Püspökmolnári-Kőszegfalva, BalogunyomTáplán, Pornóapáti-Tanakajd (játék nélkül, a Pornóapáti visszalépett), Ják-Gyöngyösfalu, Felsőcsatár-Söpte, Szentpéterfa-Elektromol-Spari, Lukácsháza-Vasszécseny.

 

VASALJA - RÁBAGYARMAT (VASÁRNAP, 17.00)

- Két egyenlő erőt képviselő csapat küzd meg egymással a hétvégén - kezdte Gellisz Róbert, a Vasalja elnöke. - Ha az eredeti időpontban, tavasszal rendeznénk a meccset, lehet, hogy most nem itt tartanánk. Ha győzünk, ezüstérmesek leszünk, ha döntetlent játszunk, vagy kikapunk, akkor harmadikként végzünk. A második hely számunkra már csak hab a tortán, a bajnokság elején az ötödik helyet tűztük ki célul, ahhoz képest már ez is nagy siker. Tavasszal itthon még nem kaptunk ki, talán sikerül folytatni a sorozatot. Ki-ki meccs lesz, az biztos. Aki jobb napot fog ki, az lesz az ezüstérmes. Remélhetőleg jó idő lesz akkor bizonyára sok néző jön ki a meccsre, még Rábagyarmatról is. Akár 2-300-an is lehetünk... Jó lenne megszerezni a második helyet, a saját kezünkben van a sorsunk.

- Természetesen győzni szeretnénk - mondta Kovács Csaba, a Rábagyarmat edzője. - Jó csapat a Vasalja, már a döntetlen nagyon jó nekünk, hiszen így meglehet a második hely. A múlt heti, a Csákánydoroszló elleni meccsen történt sajnálatos dolog kicsit megfogta a fiúkat. A csapat és az egész Rábagyarmati Sportkör nevében jobbulást és mielőbbi felépülést kívánok Bedőcs Zoltánnak!

A 16. forduló műsora, június 18., szombat, 17.00: Apátistvánfalva-Őrimagyarósd. Június 19., vasárnap, 17.00: Viszák-Alsóberki (játék nélkül), Nádasd-Bajánsenye, Szarvaskend-Halogy, Csákánydoroszló-Őriszentpéter, Vasalja-Rábagyarmat, Csörötnek-Körmend VSE. Szabadnapos: Nagyrákos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!