Foci

2012.04.05. 02:29

A női labdarúgó-válogatott súlyos veresége Norvégiától

A női labdarúgó-válogatott a tavaly őszi idegenbeli 6-0-s kudarc után ezúttal hazai pályán szenvedett súlyos vereséget Európa-bajnoki selejtezőn Norvégiától.

Vastag Nándor

Kecskemét (vas) - A női labdarúgó-válogatott a tavaly őszi idegenbeli 6-0-s kudarc után ezúttal hazai pályán szenvedett súlyos vereséget Európa-bajnoki selejtezőn Norvégiától. A Szőcs - Szabó, Szeitl, Tálosi, Gál - Smuczer, Rácz - Zágor (Dombai-Nagy, 73.), Szuh, Sipos (Csiszár, 56.) - Pádár (Vágó, 65.) összeállításban szereplő magyarok kevés veszélyt jelentettek az erős játékerőt képviselő ellenfél kapujára. A norvégok viszont az első félidőben kettő, a másodikban három gólt rúgtak, így magabiztosan, 5-0-ra győztek. A Kiss László szövetségi kapitány által irányított együttes utolsó előtti, ötödik (egy győzelem, egy döntetelen, négy vereség) a csoportban, Norvégia a pótselejtezőt érő második (négy győzelem, két vereség) helyen áll. A magyarok legközelebb április 25-én, Észak-Írország vendégeként játszanak Eb-selejtezőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!