Foci

2012.04.11. 02:27

Megyei III.: a szezonban először nyert a Bozzai

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában első győzelmét ünnepelhette a Bozzai.

Horváth Erika

A déli csoport meglepetését a Bozzai szolgáltatta, szezonbeli első győzelmét az Alsóújlak ellen aratta. Folytatta menetelését a Rábatöttös és a Rábahidvég, utóbbinak könnyű dolga volt a csupán hét fővel kiálló Csempeszkopács otthonában. A nyugati csoportban a Csepreget követő három csapat ponto(ka)t vesztett, így a Vát lépett a harmadik helyre, lejjebb csúszott a Vasasszonyfa és az Acsád.

A körmendi csoportban az Iváncnak a második helyébe került a Katafa elleni hazai vereség; a Máriaújfalu mögött nagy harc dúl a másik két éremért. A sárvári körzetben az őszt az utolsó helyen záró Nemeskocs az 5. tavaszi fordulóban sem maradt pont nélkül.

Eredmények. Szombathelyi-csoport, dél: Király SZE II.-Oszkó-Győrvár 2-3, Sorkifalud-Gyanógeregye-Gersekarát 2-2, Zanat-Sorokpolány 4-1, Nárai-Nemeskolta 6-0, Szombathelyi Focisuli-Hosszúpereszteg 0-4, Telekes-Rábatöttös 1-4, Bozzai-Alsóújlak 3-1, Csempeszkopács-Rábahidvég 0-5. Nyugat: Gyöngyösfalu-Csepreg 1-3, Vát- Vassurány 4-2, Alpok-Holding Perenye-Gencsapáti 3-1, Bozsok-Vasasszonyfa 0-0, Pornóapáti-Nemesbőd 3-3, Cák- Kőszeghegyalja 3-3, Horvátzsidány-Acsád-Meszlen 1-1. Szabadnapos: Bucsu. Körmendi-csoport: Szalafő-Máriaújfalu 0-4, Kondorfa-Hozer-Nagykölked 3-1, Szőce-Magyarlak 8-1, MI-KOOP Pankasz-Gokart Radring Rönök 1-3, Ivánc-Katafa 0-2. Szabadnapos: Gasztony. Sárvári-csoport: Káld-Nemeskocs 4-4, Boba-Mesteri 1-6, Csepreg- Szergény 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!