Foci

2012.06.25. 15:34

Döntőzött az utánpótlás

Körkép - Befejeződtek a korosztályos labdarúgócsapatok (U13, U16, U19) megyei négyes döntői.

Tóth Gábor

Az U13-as korosztály Sárváron lépett pályára. A tornát a Répcelak nyerte, második a Sárvár, harmadik a Szentgotthárd, negyedik a Vasvár lett.

A győztes Répcelak névsora: Gróf Márk, Koronczai Erik, Varga Péter, Gáspár Milán, Süle Dávid, Verasztó Barnabás, Verrasztó Máté, Seregély Gábor, Tóth Benjamin, Slezák Bendegúz, Vámos Zoltán Gábor, Szabó Márton, Böcskör Szilárd, Kovács Dávid, Gömböcz Péter, Molnár Erik játékosok, Csorba János edző.

Az U16-os korosztály csoportbajnokai Celldömölkön meccseltek. A házigazda CVSE bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Kemenesmagasit, a Vasvárt és a Magyarszecsődöt.

A CVSE névsora: Zseli Viktor, Horváth Bence, Horváth Bálint, Vincze Adrián, Szép Dániel, Fehér Milán, Gersey Bence, Lőrincz Gábor, Czinder Krisztián, Balázsi Krisztián, Hideg Péter, Virág Márton, Hérincs Dániel, Huszár Tamás játékosok, Balhási István edző.

Jákon és Náraiban mérkőzött az U19. Az aranyérmes a Csénye lett, másodikként a Ják, harmadikként a Celldömölk, negyedikként a Csörötnek zárt.

A győztes Csénye névsora: Boros Milán, Boros Márk, Varga Norbert, Horváth Richárd, Kiss Bálint, Németh Kevin, Szendi Patrik, Újvári Adrián, Szabó Roland, Dala Kornél, Szendi Richárd, Soós Roland, Hérics István játékosok, Pankaszi Zoltán edző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!