Foci

2012.06.28. 08:18

Eb 2012: Kiss favoritjai a németek

Nagykanizsa - A labdarúgó Eb szinte valamennyi mérkőzését látta Kiss István, az N. Olajbányász együttesének labdarúgója.

Bóbics László

A legendás Kepe-Kiss középső páros a védekezés nagymesterei voltak. A remekül fejelő Kiss István mind a két alkalommal tagja volt a hajdani kanizsai gárdának, amely 1995-ben, majd ş98-ban is az élvonalba jutott. Védő létére nagy támogatója a gólratörő futballnak.

- Elégedett vagyok a kontinensviadallal, az utóbbi 4-5 Eb és vb legjobb meccseit láthatjuk most. Szinte csak elvétve akad némi csalódást keltő találkozó. Közéjük tartozik a spanyol-francia meccs. Ez kilóg a sorból. Szerencsére könnyen meg lehet jegyezni a számát a kevésbé színvonalas játékot hozó találkozóknak.

- Kit vár a döntőbe, s melyik együttes emelheti a magasba a serleget?

- A papírforma német-spanyol finálét igér. A spanyoloknak a portugálokon kellene túljutni, a németeknek pedig az olaszokon, akiket nagyon kedvelek, mert szakítottak a hagyományokkal és bátrababn játszanak előre. A német precizitás és az óriási fegyelem no meg persze a játéktudás lehet a nyerők, s olyan érzésem van, hogy Lahm és társai emelhetik majd magasba az Európa-bajnoknak járó serleget.

TOVÁBBI EB-HÍREK ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!