Foci

2012.06.08. 08:45

Karmatronic és György Ádám nyitja meg az EB-t!

Karmatronic, a világhírű DJ György Ádám zongoraművésszel közös produkciója nyitja meg a 2012-es UEFA foci EB-t. A két művész már egy hete Varsóban van, hogy felkészüljön a szenzációs produkcióra.

Vas Népe

Karmatronic olyan nagy nevek számára készített már remixeket, mint Beyoncé vagy Kelly Rowland. Az eredetileg olasz származású fiatalembert érte az a megtiszteltetés, hogy az idei UEFA foci EB megnyitója alkalmából Varsóban léphet színpadra, György Ádám zongoraművész kíséretében. Az Európa Bajnokság hivatalos dala, a The Game of The World DJ Karmatronic szerzeménye, és a svéd MC Ron énekelte fel.

A Game of The World egy igazi „nemzetközi zene”, amelyben a lengyel és az ukrán népzenei alapokat a szerző modern hangzásba ültette át, amely így az elektronikus és dance zenei stílus kiemelkedő képviselője  lett. Az eredmény minden kétséget kizáróan egy magával ragadó, elsöprő dal lett, amely hitelesen tükrözi a focimeccsek energikus és pörgő hangulatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!