Foci

2012.06.23. 08:28

Majdnem minden bejött

Veszprém - A családi tippjátékban egyetlen csoportban tévedtek Vágóék: a két esélyes helyett a csehek és a görögök léptek tovább.

Napló

Vágó Attila,  a Veszprém FC NB II-es labdarúgó-csapatának a vezetőedzője  elárulta: az otthoni tippjátékban mindenki részt vett, és eddig ő csak az A- csoportban hibázott, a hollandok kiesését viszont előre megérezte.
 - Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy az egyenes kieséses szakaszal  egyidőben kezdődnek az őszinte  mérkőzések  - mondta a veszprémi tréner.  - Ugyanakkor szintén tény, hogy eddig is meglepően jó összecsapásokat  láthattunk, de innentől kezdve nincs más lehetőség, mint mindent és mindenkit bevetni a harcba. Ami szembetűnő az az, hogy rengeteg fejes gól van, amelyek nagy része pontrúgás után történik. Igazi szakmai meglepetéssel még nem találkoztam, talán az volt furcsa, hogy időnként néhány társulat megpróbálkozott a három védős játékkal. Úgy tűnik, azok a közösségek a sikeresek, amelyek csapatként működnek, de azért vannak klasszis játékosaik. A portugálok, spanyolok, németek az esélyesek. Az utóbbi alakulatot gyakran lesajnálják, pedig szerintem most ők teljesítenek a legszervezettebben, a legfegyelmezettebben, én pedig nekik szurkolok.

Még több cikk az Eb-ről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!