Foci

2012.06.23. 05:44

Szuperrangadók előtt

Elképesztő izgalmakat tartogat a 3. és 4. negyeddöntő az Eb-n: szombaton a címvédő spanyolok a franciákkal találkoznak, míg vasárnap Anglia Olaszországgal néz farkasszemet.

Bobory Balázs

Nem biztos, hogy a franciák  békebeli sanzonokat daloltak a svédek elleni vereség után, hiszen nem csak a bukás tényét kellett feldolgozniuk, hanem azt is, hogy ezzel a negyeddöntőben a spanyol válogatottat sodorta eléjük a sors. Nos, ha a híreknek hinni lehet, akkor nem is a béke szigete a francia öltöző, a kapitány Laurent Blanc  a svédek elleni 0-2 után összeveszett a 60 perc után lecserélt Hatem Ben Arfával, aki a megbeszélés alatt inkább mobilozott, ráadásul a veszekedés során bírálta Blanc taktikáját, ezért haza is küldhetik. A spanyoloknál nincs ilyen gond, a legnagyobb kérdés továbbra is az: kezdjen Fernando Torres, vagy sem.
A csoportküzdelmek során egyre több magabiztosságot magába szívó Anglia nem ijed meg az olaszoktól sem, akiknél egy fontos szereplő hiányozni fog a mérkőzésről: Giorgio Chiellini az írek elleni 2-0-ás siker alkalmával szenvedett térdsérülést és máris haza kellett utaznia. Nagy meccs, őrült izgalom várható.

Még több cikk az Eb-ről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!