Foci

2012.10.30. 13:59

Pontot rabolt a Cák a Kőszegtől

Körkép - A megyei III. osztály nyugati csoportjában meglepetésre a cáki együttes 1-1-s döntetlent játszott a listavezető Kőszeg II-vel.

Pum András

A déli csoportban a Táplánszentkereszt, az Oszkó-Győrvár  és a Király SZE II. egyaránt tizenegy gólt rúgott ellenfelének. A nyugati csoportban a hátsó régióban tanyázó Cák Kőszeg II. elleni pontszerzése számít meglepetésnek, Körmenden érvényesült a papírforma. A Sárvári csoportban is behúzták az esélyesek a meccseket.

Szombathely, dél: Táplánszentkereszt-Telekes 11-1, Hosszúpereszteg-Zanat 1-3, Gersekarát-Nárai 3-2, Sorokpolány-Király SZE II. 0-11, Nemeskolta-Sorkifalud-Gyanógeregye 1-3, Oszkó-GyőrvárCsempeszkopács 11-0, Rábatöttös-Alsóújlak 1-0.

Nyugat. Gyöngyösfalu-Vassurány 2-6, Cák-Kőszeg II. 1-1, Bucsu-Perenye 2-2, Horvátzsidány-Vasasszonyfa 2-5, Pornóapáti-Gencsapáti 0-3, Bozsok-Vát 0-2.
Az Acsád-Meszlen-Kőszeghegyalja mérkőzésre a vendégcsapat nem érkezett meg.

Körmendi csoport: Katafa-Gasztony 0-2, Szalafő-Ivánc 1-2, Magyarlak-Rönök 0-6, Nagykölked-Körmendi Téglagyár 0-3.
A Máriaújfalu-Szőce bajnokira a vendégek kilenc emberrel érkeztek, majd a második félidő kezdetére hárman még lesérültek, így a játékvezető 7-0-s hazai vezetésnél félbeszakította a meccset.
A Halogy-Kondorfa találkozóra a vendégek nem álltak ki.

Sárvári csoport: Nagysimonyi-Káld 5-1, Mesteri-Boba 4-1, Keléd-Sótony 0-9, Nemeskocs-Egyházashetye 3-3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!