Foci

2013.03.28. 17:03

Egy lépésre az Eb-től az U17-es labdarúgó-válogatott

Második mérkőzését is megnyerte az U17-es labdarúgó-válogatott a hazai rendezésű Eb-selejtező elitkörében. A magyarok 3-0-ra verték Fehéroszországot.

Pum András

A Pisont István szövetségi kapitány vezette csapat a finnek elleni, keddi, 3-2-s siker után csütörtökön Fehéroroszország ellen lépett pályára. A magyarok magabiztosan futballozva, 3-0-ra nyertek a belorusz gárda ellen Takács Krisztofer a 46., Szántó Tamás az 55., Zsótér Donát (11-esből) pedig a 77. percben talált be. Mind a négy Illés Akadémia-Haladás futballista lehetőséget kapott a meccsen. Bedi Noel kezdőként végigjátszotta a találkozót, Bölcsföldi Milán az első félidőben szerepelt, Tihanyi Olivért a 73., Rácz Barnabást a 76. percben cserélték le.

A szombathelyi jobbhátvéd, Bedi Noel végig a pályán volt a fehéroroszok ellen. Fotó: Horváth Zsolt

A magyar csapat az utolsó fordulóban vasárnap 14.30-kor Svédország ellen lép pályára. Kedvező esetben a döntetlen is elég lehet a csoportelsőséghez, ami a szlovákiai Eb-re való kijutást jelenti.

A csoport eddigi eredményei: Magyarország-Finnország 3-2, Svédország-Finnország 4-1,  Magyarország-Fehéroroszország 3-0, Svédország-Finnország (16.31). ( Vasárnap játsszák: Magyarország-Svédország, Fehéroroszország-Finnország (mindkettő 14.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!