Foci

2013.05.14. 11:51

Megye III: bravúros alsóújlaki győzelem

Vas megye - A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban meglepetésre az Alsóújlak simán verte idegenben a Zanatot.

Pum András

A Déli-csoportban a Zanat-Alsóújlak mérkőzésen az esélytelenebb vendégek 3-0-ra győztek. Az Oszkó-Gersekarát szomszédvári rangadó a hazaiak sikerét hozta. Nyugaton a feljutásra is esélyes Bucsu a vártnál jobban megszenvedett az alsóházban tanyázó Cák otthonában, nagy küzdelemben, az utolsó előtti percben lőtt góllal győzött 2-1-re.

A Körmendi-csoportban a Körmendi Téglagyár idegenben verte 5-1-re a Szalafőt, a hétvégén már bajnok lehet egy döntetlen elég az elsőségéhez. Sárváron az utolsó előtti Káld pontot csent az Egyházashetyétől.

Szombathelyi-csoport,
Dél.

Király SZE II.-Rábatöttös 1-2, Zanat-Alsóújlak 0-3, Hosszúpereszteg-Táplánszentkereszt 0-2, Sorkifalud-Telekes 8-1, Oszkó-Győrvár-Gersekarát 5-2, Csempeszkopács-Nemeskolta 1-2. A Nárai szabadnapos volt.

Nyugat.
Kőszeg II.-Acsád-Meszlen 5-0, Vasasszonyfa-Pornóapáti 1-2, Cák-Bucsu 1-2, Vassurány-Vát 4-0, Gencsapáti-Bozsok 3-2, Perenye-Gyöngyösfalu 4-1. A Horvátzsidány szabadnapos volt.

Körmendi-csoport.
Szalafő-Körmendi Téglagyár 1-5, Halogy-Rönök 0-3, Magyarlak-Gasztony 2-4, Nagykölked-Pankasz 0-3, Katafa-Ivánc 0-2, Máriaújfalu-Kondorfa 11-0. Sárvári-csoport. Nemeskocs-Mesteri 0-4, Káld-Egyházashetye 1-1, Sótony-Nagysimonyi 2-3, Boba-Keléd 7-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!