Foci

2013.06.09. 18:50

Milánóban futballoztak az akadémisták

Az Illés Akadémia U11-es együttese az ötödik, az U12-es a hatodik helyen végzett a hagyományos, Milánó mellett rendezett Stefano Lesma utánpótlás labdarúgó-emléktornán.

Pum András

Az U11-es korosztállyal amelyet korábban az azóta már nem az akadémián dolgozó Kriston Attila irányított Szabó II. Zsolt tréner utazott ki. A csoportmeccsek során a fiatalok a házigazda Bresso ellen 4-2-re, az Aldinival szemben pedig 3-1-re maradtak alul, így csoportjukban a harmadik helyen végeztek.

A 4-6. helyért vívott mérkőzéseken ismét összekerültek a Bressoval, amelyet ezúttal 3-1-re legyőztek. Az utolsó meccsen az Internazionale akadémia egyik U11-es gárdájától az utolsó percben kapott szabadrúgásgóllal 2-1 arányú vereséget szenvedtek. A szombathelyiek így az ötödik helyen zárták a viadalt.

A Catalin Azoitei vezette U12-esek a csoportmeccseket a Renate ellen 1-1-gyel kezdték, aztán az Atalanta ellen egy öngóllal és egy utolsó pillanatban beszedett találattal 2-1-re kikaptak, a későbbi győztes Udinese ellen 0-0-ra végeztek. A fiatalok csoportjukban a harmadik helyen zártak. Az ötödik helyért vívott meccsen a Varese 3-0-ra verte a szombathelyieket, akik így hatodikként végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!