Foci

2014.01.19. 20:15

Nincs mese: győzni kell!

Szombathely – Az NB I-es futsalbajnokság 16. fordulójában hétfőn, 18.15.kor a sereghajtó Nagykátát fogadja a felsőházért harcoló Swietelsky-HVSE.

Tóth Gábor

Hosszú idő után játszik ismét hazai pályán a Haladás, hiszen legutóbb december 16-án meccselt az Arena Savariában. Az új esztendőt viszont remekül kezdte, az előző játéknapon ugyanis Debrecenben nyert. A felsőházért küzdő zöld-fehérekre ezúttal kötelező feladat vár, hiszen a sereghajtó, idegenben erőtlen Nagykáta nem jelenthet gondot a számukra.

– Jól alakulnak az eredmények, még reális esélyünk van a felsőházra, ennek megfelelően állunk hozzá a meccshez – fogalmazott Pálmay Tamás, a Swietelsky-Haladás VSE trénere.

– Nem becsüljük le az ellenfelet, hiszen a téli szünetben jelentős változáson esett át, több új játékost igazolt, edzőt váltott. Ettől függetlenül számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény. Az első perctől kezdve uralni akarjuk a meccset, erőltetni fogjuk a letámadást. Elképzelhető, hogy Szalai Roland személyében újoncot avatunk. Az NB III-as nagypályás múltal rendelkező vépi fiatalember az edzéseken bizonyította, hogy lehet rá számítani. Jó formában, jó erőben van a csapatom, bizakodó vagyok.

A Haladásnak a folytatásban már csak két hazai meccse van hátra az alapszakaszból. A 20. fordulóban a Dunakeszit (február 17., hétfő, 18.15), a 22. játéknapon pedig az Aramist (március 3., hétfő, 18.15) fogadják a zöld-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!