Foci

2014.02.18. 18:20

Még gólt sem kaptak a HVSE-sek

Szombathely, Pápa - A Haladás VSE U8-as és U10-es labdarúgócsapata egyaránt százszázalékos teljesítménnyel és kapott gól nélkül nyert tornát.

Pum András

A HVSE U8-as együttese Pápán ötcsapatos tornán vett részt. A szombathelyiek az Ajkát 3-0-ra, a Pápát 6-0-ra, az MTK-t és a Sopront pedig egyaránt 3-0-ra verték, így pontveszteség nélkül nyerték a viadalt. A Haladás kerete. Bíró Dávid, Hancz Dominik, Kismarosi Gergő, Árvay Dávid, Szenkirályi Gergő, Körmendy Soma, Somfalvi Bence, Feigl András, Hende Barnabás. Edző: Murai Szabolcs.

A Haladás VSE első helyezést elért boldogságban úszó U8-as csapata  (Fotó: Haladás VSE) 

A két évvel idősebb, azaz az U10-es együttes a Haladás munkacsarnokában rendezett nyolccsapatos viadalon végzett az élen. A szombathelyi fiatalok a csoportmeccseken a Hévízt 3-0-ra, a Pápa II.-t, valamint a Veszprémet 6-0-ra verték. A döntőben a Pápa első csapata várt a zöld-fehérekre, akik magabiztos játékkal, 4-0-ra legyőzték Veszprém megyei riválisukat. A torna legjobb játékosának a Haladás fiatalját, Szakály Benjámint választották. A HVSE kerete. Simon Barnabás, Szakály Benjámin, Artner Dávid, Horváth Krisztián, Borbács Ádám, Kovács Levente, Bátori-Tóth Benjamin. Edző: Tebeli György.

 

Címkék#HVSE#u8

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!