Foci

2014.04.11. 10:40

Viktória: Revánsra készülnek

Szombathely - A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának második fordulójában vasárnap 14.30-kor a Viktória-Trend Optika FC az Astra-Persecutort fogadja.

Pum András

A szombathelyiek az MTK elleni súlyos, 6-0-s idegenbeli vereséggel kezdték a playoffot, míg az Astra az FTC-vel szembeni bajnokiját később játssza le. A vasiak négy ponttal a negyedik, a fővárosiak 12 egységet gyűjtve a második helyen állnak. Az alapszakaszban idegenben 2-0-ra, a Király Sportlétesítményben pedig 2-1-re maradt alul a Viktória vasárnapi ellenfelével szemben. Van tehát miért visszavágnia.

– A hazai pálya kötelez bennünket a minél jobb eredményre, nemcsak kincstári optimizmus, hanem edzői meggyőződés, kívánalom, hogy a csapatnak itthon kell tartania a három pontot – mondta Mitterstiller Csaba, a Viktória edzője. – Már csak azért is kulcskérdés a győzelem, mert az MTK ellen megtépázott önbizalmunkat helyre kell állítanunk. Az Astráról köztudott, hogy rendkívül harcos amazonokból álló csapat, amelyet nem a technikai tudás, hanem a küzdeni tudás, egységesség jellemez. Példaértékű munkát végez edzőkollégám. Papp Eszter sérült, összeállítást még nem tudok mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!