Foci

2014.10.09. 10:30

Öregfiúk tornája Nemeskoltán

Nemeskolta - Remekül sikerült az öregfiúknak kiírt Rum és Vidéke Takarékszövetkezet 2014 Kupa nagypályás labdarúgótorna.

Tóth Gábor

Az idei hagyományos focikavalkádon nem várt nehézséget okozott, hogy a magyar orvosválogatott két nappal a rendezvény előtt lemondta a részvételt. De a vasi katasztrófavédelem/vasi jogászok vegyes gárdája elfogadta az utolsó pillanatban érkező meghívást, így beugróként kisegítette a szervezőket. Továbbá a házigazda Nemeskolta, valamint a Söpte öregfiúk és a szlovákiai magyarok lakta Hetény (Chotin) old boys gárdája lépett pályára. A remekül előkészített pályán 2x25 perces mérkőzéseket vívtak a felek, mindenki játszott mindenkivel.

A megnyitón a rendezvény védnökei Farkas Imre polgármester, Palotás Péter, a torna névadójának az ügyvezetője és Palotai Zoltán, a rendezvény főszervezője köszöntötte a játékosokat. Az eredmények az első két körben így alakultak: Nemeskolta -Söpte 7-2, Hetény- katasztrófavédelem/jogászok 3-1, Hetény -Söpte 7-2, Nemeskolta- katasztrófavédelem/jogászok 3-2. Az utolsó kör tulajdonképpen helyosztóvá alakult. A bronzmeccsen a katasztrófavédelem/jogászok gárdája 4-2-re verte a Söptét. A döntőben pedig az egyaránt két győztes találkozót maga mögött tudó Nemeskolta és a Hetény mérkőzött meg. A találkozót végül Mihók Csaba, Palotai Zoltán, Magyar János és Catomio János góljaival 4-1-re nyerte a házigazda.

A Rum és Vidéke Takarékszövetkezet kupát így a rendező Nemeskolta nyerte, második a szlovákiai Hetény, bronzérmes a katasztrófavédelem/jogászok vegyes csapata, negyedik pedig Söpte lett. A harmadik félidő a remekül sikerült szarvaspörkölt mellett sötétedésig tartott.

A győztes csapat névsora: Horváth Zsolt, Pék Zoltán, Balázs Csaba, Szanyi Gyula, Devecseri Péter, Magyar János, Dr. Kövesdi Zoltán, Horváth Kokó Zsolt, Steiner Zsolt, Catomio János,Tánczos István, Papp Tibor, Nyáry Szilárd, Farkas Imre, Maurer Tibor, Palotai Zoltán, Nemes Lajos (csapatvezető).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!