Foci

2015.02.19. 15:24

Szombaton hazai pályán az NB III-as gárda

Sopron – Az NB II-es Sopron vegyes gárdája elleni győztes edzőmeccsel folytatta felkészülését a Sárvár NB III-as futballcsapata.

Tóth Gábor

Soproni VSE vegyes (NB II.)–Sárvár FC (NB III.) 2-3 (1-3).

Sopron, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Ábrahám.

Sárvár, I. félidő: Osvald – Csákvári, Horváth, Ambrus, Ódor – Tancsics, Rajos – Mavolo, Devecsery, Tóth L. – Koronczai. II. félidő: Osvald – Csákvári, Potyi, Rózsa, Ambrus – Tancsics, Mavolo – Csernák, Szemes, Szabó – Tóth L. Edző: Takács Gábor, Németh József.

Gólszerzők: Tóth L., Rajos, Koronczai.

A Sopron vegyes csapattal állt fel: U21-es fiatalok és az NB II-es felnőtt keretbe tartozó futballisták egyaránt pályára léptek. A jó iramú, élvezetes, hajtós meccsen a Sárvár remek támadójátékkal rukkolt elő, már az első félidőben három gól szerzett. Fordulás után is akadt helyzet mindkét oldalon, de a vasiak ezúttal eltékozolták lehetőségeiket, így a vége szoros lett – de a Sárvár megérdemelten nyert.

Rajos Gábor után újabb Rohonci úton nevelkedett, volt Haladás-futballistával erősített a Sárvár, ugyanis leigazolta az előző szezonban a Veszprémet erősítő Tóth Lászlót. Több változás vélhetően már nem lesz az NB III-es focicsapat keretében.

A Sárvár szombaton 14 órakor a megyei I. osztályú Andráshidát fogadja edzőmérkőzésen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!