Foci

2015.05.22. 12:57

Győzelemre készülnek - A Feminát látja vendégül a Viktória FC

Szombathely - A női labdarúgó NB I. 5-6.helyért rendezendő, két győzelemig tartó párharc első mérkőzésén szombaton 16 órakor a Király Sportlétesítményben a Viktória-Trend Optika FC a Feminát fogadja.

Pum András

Kedvező előjelekkel várja a Femina elleni meccseket a Viktória. Az alsóházi rájátszásban Szombathelyen 4-0-ra verte a fővárosi gárdát, míg idegenben 1-1-re végzett. Amennyiben a két győzelemig tartó, 5-6. helyért vívandó párharcok valamelyike döntetlenre végződik, rögtön tizenegyesek következnek.

A csapatkapitány Ferencsik Evelin magabiztos játékára most is nagy szükség lesz. Fotó: Unger Tamás

– Mellettünk szól, hogy egységesebbek vagyunk a Feminánál – jelezte Bánfalvi Attila, a Viktória trénere. – Ugyanakkor ellenfelünk többre hivatott együttes, jó játékosok alkotják, masszívan védekeznek, gyorsan átmennek védekezésből támadásba. Emellett pontrúgásaik is életveszélyesek, a válogatott védő Szeitl Szilvia gyakran előre merészkedik fejelni. Szeretnénk két meccsen eldönteni a párharcot. Marsai, Vörös sérült, Dömsödi és Dénes pedig különböző okok miatt nem tudott edzeni a héten.

Összeállítás: Egyed – Kun, Ferencsik, Balogh, Magyar – Harsányi, Magyarics, Manhart – Szakonyi, Siklér, Csidei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!