Foci

2015.05.18. 12:48

MEFOB: a nagypályás focidöntők következnek

Szombathely – Kedden a Király Sportlétesítmény, szerdán a Haladás-pálya ad otthont a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság férfi nagypályás labdarúgó négyes döntőjének.

Tóth Gábor

A fináléba a Pécsi Tudományegyetem (PTE), az egri Eszterházy Károly Főiskola (EKF), a Magyar Testnevelési Egyetem (TF) és a házigazda Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME Szombathely) kvalifikálta magát. A csapatok kedden az elődöntőkkel kezdenek, majd szerdán a két vesztes a bronzmeccsen, a két győztes pedig a döntőben csap össze.

– Az elődöntőben elkerültük a címvédő Egert, vagyis annak ellenére sem panaszkodhatunk a sorsolásra, hogy a Pécs sem rossz csapat – fogalmazott Sákovics Péter, az NYME nagypályás labdarúgócsapatának edzője. – Tavaly és tavalyelőtt is 11-esekkel buktunk el a döntőben, természetesen hazai pályán szeretnénk előrébb lépni, az ezüstnél fényesebb éremre hajtunk. Jó kis csapatunk van, bizakodó vagyok.

Program, kedd (Király Sportlétesítmény): Eger–TF 15.30, Szombathely–Pécs 17.30. Szerda (Rohonci úti stadion): bronzmeccs 9.30, döntő 11.30, eredményhirdetés 13.20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!