Foci

2015.09.06. 18:27

NB III.: fontos sárvári pont az Érd otthonából

Érd – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Sárvár az Érd vendégeként szerzett értékes pontot.

Tóth Gábor

Érdi VSE–Sárvár FC 0-0.

– Érd, 150 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Németh R.

Sárvár: OSVALD– CSÁKVÁRI, SUBICZ, HORVÁTH A., AMBRUS – TANCSICS, RAJOS – SIPOS (Galambos, 88.), KLAUZER, POTYI – KORONCZAI (Csire, 86.). Edző: Takács Gábor.

A Sárvár meglepte a jó erőt képviselő, esélyesebb vendéglátót. A vasiak ugyanis szervezett játékkal, remek védekezéssel rukkoltak elő, amivel nem tudott mit kezdeni az élmezőnybe igyekvő Érd. Sőt, Koronczai távoli löketét nagy bravúrral tolta kapufára a hazai hálóőr. Akadt ugyan helyzete az Érdnek is, de Osvald is remek napot fogott ki. Fordulás után fokozta a nyomást a házigazda, sorjáztak a szögletek, szabadrúgások, ám a sárvári védelem jól állt a lábán. És olykor-olykor kontrákra is futotta. Az utolsó támadás a vasiaké volt: a csereként beállt Csire bolondította meg az érdi védőket, majd Klauzer elé tálalt, aki azonban nagy helyzetben a kapusba lőtt. Bőven rászolgált az ikszre a Sárvár.

Takács Gábor: – Dicséret illeti az egész csapatot. Szerevezetten, motiváltan játszottunk, nagyot harcoltunk. Rá-adásul nem csak védekeztünk, maradt erő támadásra is. A meccslabda nálunk volt, nem éltünk vele. Összeségében viszont igazságos a döntetlen.

További eredmények: III. Kerület–Mosonmagyaróvár 1-0, Csepel–BKV 3-3, Csorna–Diósd 1-3, Dorog–Andráshida 2-0, MTK II.–FTC II. 0-2, Balatonfüred–Videoton II. 2-4, Tatabánya–Puskás Akadémia II. 0-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!