Foci

2015.11.03. 16:39

30. Szilveszter Kupa

Szombathely – December 27–30-án már a 30. Szilveszter Kupa kispályás labdarúgótornának ad otthont a Haladás VSE munkacsarnoka és az Arena Savaria.

Tóth Gábor

A Pannonsport Kft. és a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség közös, népszerű rendezvénye az idén sem marad el. A nyílt felnőtt mezőnyben a magyar megyei I. osztályig és osztrák Landesliga I-ig bezárólag megkötés nélkül szerepelhetnek az igazolt játékosok. A csapatokba négy NB-s játékost is lehet nevezni, azonban közülük egyszerre csak kettő tartózkodhat a pályán. Az igazolt játékosokat a nevezési lapon külön meg kell jelölni, a mérkőzéseken pedig megkülönböztető karszalagot kell viselniük. Az öregfiúk korcsoportban kizárólag a 2015-ös évben a 35. életévüket betöltött játékosok szerepelhetnek. A csoportmérkőzéseket a Haladás munkacsarnokában rendezik december 27–29-én, míg a helyosztókat december 30-án az Arena Savariában. Érdekesség, hogy a torna után kezdik bontani a Haladás sportlétesítményét, vagyis a Rohonci úti munkacsarnok a Szilveszter Kupával búcsúzik a közönségtől. Nevezési határidő: december 4., péntek (pótnevezés: december 14., hétfő). Sorsolás: december 15., kedd, 17 óra, Markusovszky u. 8. A torna természetesen ismét pénzdíjas, a nyílt mezőny győztese 200 ezer, míg az öregfiúk bajnoka 75 ezer forinttal gazdagodik – mindkét kategóriában az első négy csapat részesül pénzjutalomban.

Mivel már a 30. tornára készülnek a szervezők, ezért egy kiállítással szeretnék emlékeztessé tenni a jubileumot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!