Foci

2015.12.20. 19:07

Harmincnyolc focicsapat nevezett, hamarosan rajtol a 30. Szilveszter Kupa

Szombathely - Elkészült a 30. Black Cab Pub Szilveszter Kupa sorsolása - népes mezőny gyűlt össze.

Tóth Gábor

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Pannonsport Kft. által december 27-30-án rendezendő jubileumi tornára tíz öregfiúkcsapat nevezett, a nyílt kategória pedig 38 együttest számlál. Esélyeket nehéz latolgatni, mert a legtöbb csapat még nem adta le a névsorát. Az öregfiúknál a két volt Haladás-játékost, Molnár Andrást és Kaj Andrást felvonultató zalaegerszegi Trió gárdája komoly kihívója lehet a vasi csapatoknak, így például a végső győzelemre mindig esélyes Falco együttesének. A nyílt kategóriában a Vulcano Energia Hamosi Péter és Németh Márió személyében remek futballistákat „igazolt” az NB I-es Haladásból. De olyan ismert, sok nagy csatát megélt csapatok is ott vannak a mezőnyben, mint a Black Jack FC, Café Róma, Black Cab Pub vagy a Steva.

Csoportbeosztások, öregfiúk, A csoport: Falco II., Trio Egerszeg, Top 10 SE, Nemeskolta KSK, Liget Bowling. B csoport: Öregedő Körmendiek, Falco I., Jumbo-Intertrans Kft., Sül-Már Team, Delphi öregfiúk.

Nyílt kategória, A csoport: Desperado Söröző, Rezgő Nyárfa, Sasi Benz, Söröskupak-Kőszeg Autó, Bellagio Bowling. B csoport: Rimele Stúdió, FC Söralátét, Dzsek Denielsz, Haladás Szurkolói, KörFociszak FC. C csoport: Nekünk Mindegy, Galeri Étterem, Young Boys, Vadász Étterem és Hotel. D csoport: Black Cab Pub, Surprise Team, Rumi Vegyes, Pittravel, KS Burkolástechnikai Kft. E csoport: Innowest Kft., Steva, Ker. Számadó Kft., Borostyán Söröző Egyházasrádóc, Fehérló Étterem Bük. F csoport: Black Jack FC, Café Róma, Atlantisz Sé, Bulldózer. G csoport: Vépi Sportpresszó, Colónia, Lap-Land, Futer Tüzifa Szállítás, FC König. H csoport: Vulcano Energia, Dél-Amerika, Casablanca Cafe, Május 1. Étterem, Chivas Guadalajara.

Menetrend, december 27., vasárnap: C csoport 9.00, öregfiúk A csoport 11.20, öregfiúk B csoport 13.50, B csoport 19.00. December 28., hétfő: E csoport 9.00, H csoport 13.00, D csoport 18.30. December 29., kedd: G csoport 9.00, F csoport 13.00, A csoport 17.00. December 30., szerda: egyenes kieséses rendszer, helyosztól 9.00-18.05.

A 30. Black Cab Pub Szilveszter Kupa küzdelmeinek december 27-29-én a HVSE Rohonci úti csarnoka, 30-án pedig az Arena Savaria ad otthont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!