Foci

2009.07.07. 02:28

A Cell-Coop győzött a VI. Vulkán kupa labdarúgótornán

Celldömölk - A legnépesebb mezőnyben, a férfi csapatok között a Cell-Coop együttese nyerte a VI. Vulkán Futball Fesztivál elnevezésű kispályás tornát.

Tóth Gábor

A férfi mezőnyben a Cell-Coop gárdája (Szép Tamás, Kaisinger András, Manganelli Attila, Manganelli Zsolt, Szabó Levente, Bodor Tibor, Vajda László, Csákvári Zsolt, Kovács Krisztián, Szuh Ferenc) bizonyult a legjobbnak. Második a Kemenes, harmadik a Velő Team lett. Az öregfiúk küzdelmét a Pápa Kertváros nyerte, megelőzve a Fregatt és a Csütörtök együttesét. A női mezőnyben a Fortuna állhatott a dobogó legfelső fokára az Alsósági Tigrisek és a Celldömölk előtt.

A legjobb kapus Szép Tamás (férfiak, Cell-Coop), Szepessy Mihály (öregfiúk, Kertváros) és Nagy Katalin (nők, Alsósági Tigrisek) lett. A legjobb játékosnak Lendvai Gábort (férfiak, Kemenes), Nagy Lászlót (öregfiúk, Fregatt) és Boros Gabriellát (nők, Táplánszentkereszt) választották. A gólkirályi címet Sebestyén Tamás (férfiak, Velő Team), Szabó Attila (öregfiúk, Csütörtök), továbbá Orbán Szandra (nők, Celldömölk) és Frigy Szilvia (nők, Fortuna) érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!