Foci

2009.03.23. 03:23

A celldömölki edzőt és technikai vezetőt is megbüntették

Celldömölk - A Bakony-csoport fegyelmi bizottsága ítéletet hozott a Badacsonytomaj-Celldömölk NB III-as labdarúgó-mérkőzésen kiállított vasi játékosok és vezetők ügyében.

Pum András

A 17. fordulóban rendezett Badacsonytomaj-Celldömölk (2:1) mérkőzés lefújását követően a vasi játékosok és vezetők egy része három - szerintük szabályos, ám meg nem adott - gólt kért számon Kulcsár Katalin játékvezetőn. A bíró reklamálás miatt három celldömölki focistát, valamint Balhási István edzőt és Szabó Ferenc technikai vezetőt is kiállította. A Bakony-csoport fegyelmi bizottsága a múlt héten tárgyalta az ügyet.

- Megtekintettük a celldömölkiek által benyújtott videóofelvételt, ám azon nem lehetett tisztán kivenni, hogy az általuk reklamált gólok valóban szabályos körülmények között születtek-e - felelte érdeklődésünkre Hofbauer János, a Bakony-csoport versenybizottságának titkára. - A felvételt továbbítottuk a játékvezetői bizottságnak, ők majd eldöntik, hogy hibáztak-e a bírók.

A piros lapot kapott játékosok közül Sallér Márkot és Győrvári Gábort két-két bajnokira, a tévesen jegyzőkönyvezett Tóth András helyett valójában leküldött Németh Józsefet egy találkozóra tiltották el, Balhási István és Szabó Ferenc két-két meccsen nem ülhet a kispadra. Az érintettek büntetésükből egy meccset a hétvégén már letöltöttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!