Foci

2006.06.05. 22:00

A Femina jobban alkalmazkodott

Szombathely-Újperint - Búcsú a bajnoki álmoktól. Szombaton hazai pályán kapott ki a Feminától a WHC-Viktória FC Szombathely NB I-es nõi labdarúgócsapata. <br><br>

Mórocz Zsolt

WHC-Viktória FC Szombathely-1. FC Femina Budapest 13 (11). - Szombathely, 80 nézõ, NB I-es nõi labdarúgó-mérkõzés, vezette Kulcsár K.
Viktória Papp E. - Kovács, Szanyi, Horváth, Tóth E. - SZEKÉR (Szuh, 78. p.), Tálosi, Görög, Tóth G. - FENYVESI, Fehér (Megyeri, 85. p.). Edzõ Markó Edina.
Femina Kövesi - Kanta, PARAOÁNU, SÜMEGI, Benkõ - Stefán (Pincze, 65. p.), PÁDÁR, Gáspár, SEBESTYÉN - NAGY A. (a mezõny legjobbja), Fogl (Maglódi, 90. p.). Edzõ Kiss László.
Gólszerzõk Fenyvesi a 2., illetve Pádár a 4., Sebestyén a 47., Fogl a 67. percben.
Sárga lap Sebestyén a 44. percben.
2. perc Fenyvesi ragyo-góan vette észre, hogy Köve-si kinn áll a kapujából, és 24 méterrõl átemelte fölötte a labdát (10).
4. perc Nagy Anett három csel után szöktette Pádárt, aki 13 méterrõl kilõtte a rövid alsó sarkot (11).
47. perc
Lenullázták a Viktória védelmét ismét Nagy Anett tört elõre, a jobb szélen Foglt indította, aki átvelt a túloldalra, ahol Sebestyénnek két méterrõl már csak az üres kapuba kellett helyeznie (12).
67. perc Nagy Anett indításával Fogl lépett ki, a védõk szerelték, de visszapattant hozzá a labda, s másodszorra 8 méterrõl már nem hibázott (13).
Ragyogóan kezdtek a hazaiak, de pillanatok alatt eladták elõnyüket. A kiegyenlített elsõ félidõben Kulcsár játékvezetõ Tóth G. buktatásáért elfelejtett büntetõt adni. A második félidõben a Femina akarata érvényesült, amely jobban alkalmazkodott a felázott talajhoz, s megérdemelten nyert.
A bajnokság állása a 22. forduló után 1. Femina 55 pont, 2. MTK 54, 3. Viktória 49.
Fotó Szendi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!