Foci

2006.06.02. 22:00

A három pont tart életben

<b>WHC-Viktória-Femina nõi labdarúgó-rangadó az NB I-ben</b>

Mórocz Zsolt

Az elõzõ hétvégén szabadnaposok voltak a szombathelyiek, s mivel a két rivális hozta a kötelezõt, három fordulóval a zárás elõtt MTK (54 pont), Femina (51), Viktória (49) a sorrend. A vasiak hátránya öt pont, de jó ha tudjuk most az MTK pihen, egy héttel késõbb Femina-MTK, az utolsó fordulóban pedig MTK-Viktória bajnokikat rendeznek. Az egyenlet egyelõre sokismeretlenes, de ahhoz, hogy szombat délutánra is az maradjon, Markó Edina lányainak ma gyõzniük kell.
- Mindkét csapat elsõsorban eredményes támadójátékáról híres, ezért vélhetõen az jön ki jobban a meccsbõl, aki hatásosabban védekezik. Okosan kell futballoznunk, és akkor versenyben tarthatjuk magunkat - mondta Markó Edina, aki idén már nem számít Tájmel játékára, a többiek rendben vannak. Fenyvesi beteg volt a héten, Tóth Gabriellának pedig az Achillese fáj, de mindkettejüket a kezdõbe jelölte az edzõnõ. A várható kezdõcsapat Papp E. - Kovács, Szanyi, Horváth, Tóth E. - Szekér, Tálosi, Görög, Tóth G. (Szuh) - Fenyvesi, Fehér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!