Foci

2009.10.17. 02:28

A Honvédot látja vendégül a Haladás: mind a kettőnek kell a három pont

Szombathely - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában ma, 18 órás kezdéssel a közvetlen rivális Bp. Honvédot fogadja a Haladás.

Tóth Gábor

- A mögöttünk hagyott két hetes bajnoki szünetet megpróbáltuk kihasználni - fogalmazott a Haladás mestere, Róth Antal.
- Sajnos az első héten rengeteg játékosomat nélkülöztem betegség, sérülés miatt, hétfő óta azonban végre teljes kerettel dolgozhatok. Sok munkát végeztünk el, igyekeztünk csiszolni a játékunkon, bővíteni a taktikai repertoárunkat, javítani az erőnlétünket. Felkészültünk a Honvédból is. Minkét csapatnak csak a három pont az elfogadható, ezért nagy csatára van kilátás. A Honvédnak nincs rossz kerete, nem tudom, hogy mi a problémájuk, de nekünk nem is ezzel, hanem magunkkal kell foglalkoznunk. Az első perctől kezdve uralnunk kell a meccset, harcosan kell futballoznuk - csak a győzelmet tartom elfogadható eredménynek. Természetesen számítunk a közönségünk támogatására is. A régóta maródiak - Kenesei Krisztián, Kovács Zsolt - kivételével mindenki bevethető. A várható kezdőcsapat: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Kuttor, Tóth P. - Lattenstein, Rajos, Molnár, Nagy G. - Oross, Simon A.

A szurkolók a mérkőzés előtt az ereklyeárusító pavilonnál már megvásárolhatják a ZTE elleni idegenbeli Magyar Kupa mérkőzésre és bajnokira szóló belépőjüket is.

A mérkőzésről a honlapunkon online-tudósítást olvahatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!