Foci

2009.04.18. 02:28

A tetteké legyen a főszerep

Körkép (pa) - A labdarúgó NB III. 22. fordulójában két megyei mérkőzést is rendeznek, a tavasszal pont nélküli Celldömölk a Véppel csap össze, míg a Haladás II. a Büköt fogadja.

Pum András

Szombathelyi Haladás II.-Bük (vasárnap, 16.00, Illés akadémia, műfű). - Simon Attila, Haladás: - A Bük fiatal, motivált, játszó csapat, de mi tovább szeretnénk folytatni jó szériánkat, pontot, pontokat várok a vasárnapi meccsen. Nagy Bálint sérült. Összeállítás: Mursits - Szvoboda, Lengyel, Kovács Zs. (Bezdi), Farkas - Kalász, Szakály, Kovács I. - Rácz, Skriba, Ugrai. - Németh József, Bük: - A Haladás egy jó erőkből álló együttes, amely tele van korosztályos válogatottakkal. A szombathelyiek az utóbbi mérkő- zéseken elkapták a fonalat, így az egy ponttal már elégedett lennék. Mester eltiltott. Összeállítás: Szép - Salamon, Kővári, Németh V., Varga G. - Máté, Vadász, Sümeghy, Balikó - Gyurácz, Lakner (Timár).

Répcelak-Soproni VSE (vasárnap, 16.00). - Tóth Zsolt: - Már akkor is boldog leszek, ha játékosaimnak örömet okozna a futball, görcs nélkül, felszabadultan játszanak - úgy mint legutóbb Vépen, 3:0-s vezetésünk után tették. Pockmecz és Takács Péter sérült. Összeállítás: Heinrich - Németh Z., Joó, Varga G., Szandi - Imre (Szabó R.), Süle, Csordás, Pezenhófer - Takács Sz., Tamási.

Sárvár-Lipót (vasárnap, 16.00). - Haraszti Zsolt: - Nem lesz könnyű dolgunk a rutinos, NB II-es játékosokal felálló Lipót ellen. Remélem, hogy emelt fővel és ponttal vagy pontokkal jöhetünk le a pályáról. Összeállítás: Szakos (Tóth J.) - Szabó, Horváth L., Varga J., Tóth P. - Németh G., Vajda, Máté, Varga G. - Sinka, Koronczai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!