Foci

2010.05.17. 22:17

Ausztriában készülnek Rooney-ék: angol-japán meccs Grazban május végén

Stájer kastélyszállóban készül az angol válogatott a világbajnokságra, az edzőtábor felkészülési meccsel zárul: május 30-án Anglia-Japán találkozót rendeznek Grazban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Hétfőn kezdte meg edzőtáborozását a vb-re készülő angol válogatott Ausztriában, a Steiermarktban található Irdningben. A két részletben megtartott felkészülés (május 17. és 23. között, illetve 26-tól 30-ig) Grazban érvéget: május 30-án ( kezdés 14:15) itt játszik felkészülési meccset Anglia Japánnal. (A meccsre 20 és 28 euróért lehet jegyeket váltani, gyerekeknek ingyenes.)

Hétfőn a bő keretből hatan hiányoztak: Ashley és Joe Cole, Lampard, Terry a Chelsea-ből, David James pedig a Portsmouth-ból később csatlakozik a többiekhez, hasonlóan Gareth Barry-hez (Manchester City).

A csapat az ötcsillagos exkluzív Hotel Schloss Pichlarnban, a 118 szobás, többszörösen díjazott kastélyszállóban rendezte be a főhadiszállását. A szállodához gyógyfürdő- és wellnessrészleg, valamint egy tizennyolc lyukú, nemzetközi golfpálya is tartozik.

Az angol válogatott táborát szervező International Football Camp Styria nyáron az Arsenalt látja vendégül stájer földön, az Ágyúsok július 19. és 27. között készülnek a bajnokságra Bad Waltersdorfban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!