Foci

2006.07.24. 02:26

Az FTC nyerte a Dalnoki-tornát

Bük (fp) - A Ferencváros tornagyőzelmével zárult az első ízben megtartott Dalnoki Jenő labdarúgó utánpótlás, U-8-as emléktorna. A szombati díj-átadás ...

Mórocz Zsolt

Bük (fp) - A Ferencváros tornagyőzelmével zárult az első ízben megtartott Dalnoki Jenő labdarúgó utánpótlás, U-8-as emléktorna. A szombati díj-átadáson megjelent az egykori kőkemény ferencvárosi hátvéd lánya, Dalnoki Ildikó, és fia, Dalnoki Jenő is. A szervezők jövőre is hasonló időpontban, a Büki Napok keretében rendezik meg a tornát, amely várhatóan külföldi csapatokkal bővül. Végeredmény 1. Ferencvárosi TC, 2. Fehérvár, 3. Győri ETO, 4. Lurkó UFC, 5. Tapolca, 6. Vas megye válogatott, 7. Újpest, 8. Balassagyarmat, 9. Sopron, 10. Lurkó-Haladás, 11. Büki Lurkó. Legjobb kapus Keresztes Martin (Győr). Gólkirály Szita Bence (Balassagyarmat) 24 találat. Legjobb játékos Lencsés Balázs (Fehérvár). Legjobb védő Cseszlai Bence (FTC).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!