Foci

2009.10.25. 22:58

Debrecen: négy után három

A keddi négy után három gólt kapott a Debrecen a Videotontól a Soproni Liga vasárnapi zárómeccsén, így a fehérváriak vezetik a tabellát.

MTI

 

Videoton FC - DVSC-TEVA 3-0 (0-0). Székesfehérvár, 5000 néző, vezette: Solymosi
 Gólszerzők:
Lipták (47.), Polonkai (76.), Andic (83.)
 Kiállítva: Czvitkovics (78.)
 Sárga lap: Czvitkovics (75.)

Videoton: Sebők - Andic, Horváth G., Lipták, Varga R. - Farkas B., Elek, Nagy D., Szakály D. (Polonkai, 64.) - Sitku, Alves
DVSC: Poleksic - Bodnár, Szélesi, Fodor, Leandro - Czvitkovics, Kiss Z. (Dombi, 71.), Varga J., Szakály P. (Laczkó, 59.) - Coulibaly (Rezes, 66.), Rudolf

Kiegyenlített küzdelmet, közepes iramot hozott  az első félidő. Fordulás után szinte azonnal vezetést szerzett a Videoton, s a folytatásban biztosan őrizte előnyét. Herczeg András a cserékkel sem tudta felpörgetni a vendégcsapatot, amely ezúttal nem Bajnokok Ligája-színvonalon játszott. A hazaiaknál viszont bejött Mezey György cseréje, Polonkai gólja, majd Czitkovics kiállítása eldöntötte a mérkőzést. Andic 35 méteres szabadrúgásgólja adta meg a kegyelemdöfést a DVSC-nek.
   
A Videoton megérdemelten nyert, a Debrecennek ez volt a második veresége a bajnokságban, de a vesztett pontok tekintetében a hajdúsági együttes még jobban áll, mint a fehérvári gárda.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!