Foci

2012.06.18. 07:03

Eb, női szemmel

A gyengébbik nem számára szinte felfoghatatlan az az izgalom, felszabadult öröm és átszellemülés, mely az Eb meccsei alatt megfigyelhető a férfiakon.

Káposztás Vivien

Van olyan férfi ismerősöm, aki hetekkel az Eb kezdete előtt visszaszámolt, feszült izgalommal várta a mérkőzéseket, de van olyan  - szintén az erősebbik nemhez tartozó  - a környezetemben, aki fejvakargatva jegyzetelt a monitor előtt, gondosan átolvasva minden csapat összeállítását, hogy megtehesse fogadásait. Mindeközben a nő türelmesen hallgat, mikor szíve választottja éjszakába nyúlóan telefonon tárgyalja a haverokkal a kihagyott helyzeteket és gólokat. Elnézi, hogy a hűtőszekrény roskadásig teli van  sörrel, és a spájzból kidől a chips,  - mert ugyebár ezek elengedhetetlen kellékei a meccsnézésnek.

Hölgyeim, legyünk elnézőek, és ne nyaggassuk a pasit! Irány egy mozi a barátnőkkel, utána egy koktél, sétáljunk az esti melegben, vegyük elő a könyvet, amit hónapok óta tervezünk kiolvasni, stb. Bírjuk ki, már nincs sok hátra, a következő nagy futballeseményig pedig még van két év. Igaz, a következő hónap végén kezdődik az olimpia, és az újabb felfoghatatlan izgalmakkal jár majd...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!