Foci

2009.07.14. 02:29

Elkezdte a felkészülést a Viktória FC a bajnokságra

Szombathely - A Viktória FC Szombathely női labdarúgócsapata tegnap az újperinti Király Sportlétesítményben elkezdte a felkészülést a 2009/2010-es bajnoki idényre.

Vastag Nándor

- A héten napi egy edzéssel készülünk, mondhatni ráhangolódás jelleggel - tudtuk meg Markó Edinától. - Az Universiadén szerepelt öt játékos helyett egyelőre az U17-es csapat pár labdarúgója tréningezik velük, bár Rába Anita, Nagy Dóra és Pulai Lilla a folytatásban is velünk marad majd. Jövő hétfőtől már napközis rendszerben naponta kétszer tréningezünk. A rövid pihenő alatt senki sem állt le az edzésekkel, így inkább a labdás gyakorlatokra, illetve a technikai és taktikai gyakorlásokra helyezzük a hangsúlyt, illetve minél több edzőmérkőzést akarunk játszani egyre erősebb ellenfelekkel. Szeretnénk, ha Tóth Alexandra nálunk folytatná a pályafutását - remélhetőleg felveszik az NYME-SEK rekreáció szakára is -, de a nagykutasaiakkal még folynak a tárgyalások. Igazából más játékost nem keresünk - anyagi lehetőségeink behatároltak, és a jelenlegi keretet alkalmasnak tartom arra, hogy megismételjük az elmúlt szezon sikereit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!