Foci

2009.04.18. 02:28

Haladás: kellene a pont

Szombathely (tg) - A Haladás labdarúgócsapata ma 20 órás kezdéssel a Kecskemét vendégeként folytatja az NB I-es bajnokságot.

Tóth Gábor

A két újonc szeptemberben Szombathelyen csatázott egymással, akkor a vasiak magabiztosan 3:1-re verték a vendégeket. A Kecskemét a 11., a Haladás pedig az 5. pozícióból várja a mai meccset. Ám a felek között csak négy pont a különbség, a Haladás 31, a KTE 27 egységet gyűjtött eddig - komoly a tétje tehát a találkozónak. A Kecskemét az elmúlt fordulóban a biztos kiesőként elkönyvelt Siófok vendégeként szenvedett meglepő vereséget (0:2), így most bizonyára javítani akar a társaság. A Haladás sem tudhat túl sikeres meccseket maga mögött, a szombathelyieknek is nagy szükségük lenne a pontra, pontokra - legalábbis, ha tartani akarják a lépést az élmezőnnyel.

- Tudjuk jól, hogy a Kecskemét hazai pályán eredményesen futballozik, főként saját közönsége előtt gyűjtögeti a pontokat - kezdte az esélylatolgatást Csertői Aurél, a Szombathelyi Haladás trénere. - Ellenfelünk masszív, erőszakos futballt játszó gárda. Általában kemény védekezésből, agresszív labdaszerzésből indít villámgyors támadásokat. Gyors szélsőik, gólerős támadóik vannak. Ahhoz, hogy mi pontot, esetleg pontokat szerezzük, hátul és elöl is nagyon kell figyelnünk. Csontos Zoltán a legutóbbi fordulóban cobsérülést szenvedett, rá nem számíthatok, de Tóth Norbert is sérülés miatt marad ki a keretből. Tóth Péter viszont felépült sérüléséből, visszatérhet a pályára. A várható kezdőcsapatunk: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Kuttor, Tóth P. - Rajos, Molnár, Vörös - Oross, Kenesei, Sipos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!