Foci

2009.07.07. 02:29

Haladás: ma utazás, szerdán edzés, csütörtökön visszavágó

Szombathely - A Haladás labdarúgócsapata ma utazik Kazahsztánba. Az Irtis Pavlodar elleni csütörtöki, Európa Liga visszavágóra készülő zöld-fehérek egy éjszakát töltenek Karaganda városában, a mérkőzés helyszínén.

Tóth Gábor

- A körülményekhez képest sikerült egészen jól megszervezni a kazah túránkat. A karagandai kirándulás körülbelül 17-18 millió forintunkba kerül, ami elfogadható ár. Szerencsére sikerült olyan különgépet szereznünk, ami közvetlenül a visszavágónak otthont adó városban ér földet, így nem kell még órákat buszoznunk, többet pihenhetnek a fiúk - fogalmazott Tóth Miklós klubmenedzser.

A zöld-fehér klub 20 fős játékoskerettel kel útra. A háromfős edzői stáb (Csertői Aurél vezetőedző, Németh Zoltán másodedző, Ulbert Tibor kapusedző) mellett a csapattal tart Tarabó György orvos és Frischl Balázs gyúró is. A szombathelyi delegációt Tóth Miklós vezeti, a tulajdonosi kört Séllei Árpád képviseli. Továbbá hét fanatikus szurkoló is a társasággal tart.

- Az NB II-ben a legeldugottabb pályára is elkísértem a csapatot, így egy percig sem volt kérdéses, hogy az Európa-ligában is követem a fiúkat - mondta Séllei Árpád, a Haladás Marketing Kft. ügyvezetője. - Teljesen mindegy, hogy milyen eredményt érünk el kint, egy a lényeg: a továbbjutás meglegyen! A csapattal együtt abban a hotelban szállunk meg, ahol tavaly a debreceniek is laktak. A hajdúságiak megnyugtattak minket: európai szállodában, európai körülmények között lakunk, és az étkezéssel sem lesz gond. Bizakodva várom a kazah túrát.

Játékoskeret: Rózsa, Gőcze, Szép (kapusok), Schimmer, Guzmics, Kuttor, Tóth P., Molnár, Vörös, Rajos, Oross, Kenesei, Maikel, Csontos, Iszlai, Simon A., Devecseri, Skriba, Irhás, Ugrai (mezőnyjátékosok).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!