Foci

2013.08.01. 15:20

Játékvezetők tesztje

Frissítő kurzuson vettek részt, számot adtak elméletből, fizikai teszten bizonyítottak a vasi labdarúgó játékvezetők, asszisztensek.

Tóth Gábor

A két napos kurzust – szombaton és vasárnap – a Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóságának játékvezetői bizottsága (JB) szervezete, elsősorban Király Krisztián és dr. Szabó Péter irányításával. A játékvezetők, asszisztensek előadásokat hallgattak, elméleti teszteket töltöttek ki, fizikai felmérőn vettek részt (6x40 és 20x150 méter futás volt a feladat, kerethez és korhoz előírt idő alatt).

Összesen 180-an vettek részt a továbbképzésen, közülük nem vizsgázott le mindenki sikeresen. Ők még a őszi bajnoki rajt előtt egy pótteszten javíthatnak. – Remekül megszervezett, hasznosan eltöltött két nap van mögöttünk – értékelt Szarka Zoltán, a vasi JB elnöke. - Az viszont bosszant, hogy az általam vártnál többen buktak el a vizsgákon. A következő frissítő kurzus február végén lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!