Foci

2009.09.29. 02:28

Jó formában a Bayern München

Szombathely - A Bayern München női labdarúgócsapata már ma este megérkezik a vasi megyeszékhelyre, de csak a szerdai Bajnokok Ligája mérkőzés délelőttjén tréningezik.

Vastag Nándor

A Viktória FC Szombathely Bajnokok Ligája-beli ellenfele, a német, osztrák horvát és olasz válogatott játékosokkal felálló Bayern München a 2009/2010-es idényben még nem szenvedett vereséget. Mivel a Bundesliga előző szezonjában második lett a német gárda, így augusztus végén selejtezőt kellett játszania a BL-ben a 32 közé jutásért. A bajorok Litvániában szerepeltek, ahol nagy fölénnyel nyerték csoportjukat: a skót Glasgow-t 5:2-re, a grúz Dinamoelit 19:0-ra, a házigazda Gintrát 8:0-ra verték. Szeptember 9-én a német pontvadászat is elkezdődött, és két fordulón vannak túl a müncheniek: az Essent hazai pályán 3:0-ra, a Jénát idegenben 2:1-re győzték le. A csapat legismertebb játékosa Melanie Behringer, aki a német válogatott tagjaként 2007-ben világbajnok, a tavalyi, pekingi olimpián bronzérmes lett.

A Bayern ma este érkezik Szombathelyre, és aznapra nem kért edzést a Rohonci útra. (A Viktória kedden 17 órakor gyakorol a Haladás-pályán.) A németek szerdán 10 órakor csak egy rövid tréninget tartanak a Városligeti pályán. A nemzetközi szövetség, az UEFA delegációjának tagjai viszont ma 10.30-tól pályabejárást tartanak, amit szerdán megismételnek.

A szerdán 18 órakor kezdődő találkozóra 16 órától lehet jegyet venni a Rohonci úton. A felnőtt tikett 1000 forintba kerül, a nőknek, a nyugdíjasoknak és a diákoknak 500-at kell fizetniük. A 14 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!