Foci

2006.07.05. 02:26

Király Gábor kapusiskolája

Az Angliában profiskodó futballista szakmai felügyeletével - a Király Szabadidősport Egyesület berkein belül - tízéves kortól kapusiskola indul a Kirá ...

Mórocz Zsolt

Az Angliában profiskodó futballista szakmai felügyeletével - a Király Szabadidősport Egyesület berkein belül - tízéves kortól kapusiskola indul a Király Sportlétesítményben. - Velem kapcsolatban ismert, hogy Szarka Zoli bácsitól és Hegedűs Pétertől kaptam kiváló alapokat. Zoli bácsi most a Haladás alkalmazásában áll, így ő nem jöhetett szóba, Hegedűs Péter azonban jelenleg szabad, így elvállalta a kapusiskola vezetését. Nem kívánunk konkurálni senkivel, a cél az, hogy a Ha-liban és Vas megyében to-vábbra is jó képességű háló-őrök álljanak a gólvonal előtt. Amikor itthon vagyok, és időm engedi, személyesen is bekapcsolódom a napi edzésmunkába - fogalmazott Király Gábor, hozzátéve megkezdődött a felkészülés az angol másodosztályú Crystal Palace-nál, de egyelőre nincs érdemleges fejlemény esetleges klubváltásával kapcsolatban. Király Gábor kapusiskolájába Komláti Istvánnál, a sportkomplexum menedzserénél (30/600-7255) lehet jelentkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!