Foci

2014.02.20. 17:42

Királyék munkában

Körkép – Fejlődött, digitális eredményjelzőt kapott a Király Sportlétesítmény, jótékony célból árverezték el Király Gábor mezét.

Tóth Gábor

Újabb fejlesztés történt a Király Sportlétesítményben: eredményjelző került a centerpályához. A főépületre felszerelt digitális szerkezethez a Király SZE TAO-pályázaton nyert támogatást. Az 1,26x4 méteres digitális táblát már beüzemelték, élesben az első bajnokin vetik be, távkapcsolóval lehet működtetni.Csaknem 3000 ember adott vért azon a jótékonysági rendezvényen, melyet két leukémiás betegért rendeztek vasárnap Augsburg mellett, Altenmünsterben. Wolfgang Fendt, az 1860 München szertárosa Altenmünsterben lakik, így kérésére azonnal igent mondtak Királyék – részt vettek a véradáson, a szurkolói találkozón, és az 1860 München Király Gábor egyik mezét ajánlotta fel árverésre. A rendezvényen egyébként a Bayern München és az Augsburg labdarúgócsapatai is képviselték magukat. Király kapusmezét végül 580 €euróért, Mario Mandzukics (Bayern) mezét 500, az augsburgi szerelést 200 euróért árverezték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!