Foci

2009.02.26. 03:29

Ligakupa helyett az Ajka ellen gyakorol a Haladás

<b>Szombathely</b> - Nem játszhat Ligakupa-mérkőzést a hétvégén a Haladás labdarúgócsapata, ezért edzőmeccsen lép pályára a Csertői-legénység.

Tóth Gábor

Az időjárási viszonyok, a pályák állapota miatt a Haladásnak elmaradt a múlt szombatra kiírt Győr elleni bajnokija, majd a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága egységesen elhalasztotta a második tavaszi fordulót, így pénteken a Fehérvár nem vendégeskedik a Rohonci úton. A zöld-fehérek vezetősége szerette volna hasznosan tölteni a felszabaduló hétvégét, ezért kérték a versenybizottságot, hogy engedélyezzék a Pécs elleni Ligakupa-mérkőzés megrendezését (egyébként több csapat játszott volna Ligakupa-meccset). Az MLSZ illetékesei erre - különösebb indoklás nélkül - nemet mondtak. Ez azt jelenti, hogy a Haladás legközelebb március 4-én, szerdán Pécsett játszik Ligakupa-mérkőzést, majd 7-én, szombaton Nyíregyházán bajnokit - két meglehetősen hosszú, kényelmetlen utazás vár tehát a szombathelyiekre. Annyit még érdemes tudni a PMFC elleni Ligakupa-csatáról, hogy a visszavágót nem az eredetileg kiírt március 25-én rendezik, hanem egy nappal később, 26-án, csütörtökön. Szerdán ugyanis U17-es Eb-selejtezőn Magyarország- Szerbia mérkőzésnek ad otthont a Rohonci úti stadion...

Mindenestere a zöld-fehérek nem pihennek a hétvégén: szombaton, 11 órától az NB II-es Ajkával játszanak felkészülési mérkőzést az Illés Akadémia műfüves pályáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!