Foci

2009.10.20. 05:28

Magyar Kupa: A nyolc közé jutásért csap össze a Haladás és a vendég ZTE

Szomszédvári csatának ad otthont ma, 18 órás kezdéssel a Rohonci úti stadion: a Magyar Kupa ötödik fordulójában a Haladás az ősi rivális ZTE-t fogadja.

Tóth Gábor

- Pikáns meccsre van kilátás, hiszen szomszédvárak csapnak össze, pontosan tudom, hogy milyen jelentőséggel bír Szombathelyen ez a mérkőzés - fogalmazott Róth Antal, a Haladás trénere. - Ilyenkor nem számít, hogy melyik csapat milyen formában van, hol áll a tabellán, mindig kétesélyes a mérkőzés. Sajnos szűk a keretünk, éppen ezért megterhelő számunkra a heti két mérkőzés. Az előttünk álló két hétben például négy meccset játszunk. Azokat a futballistákat fogom pályára küldeni, akik teljesen egészségesek - hiszen a bajnokságban is komoly feladatok várnak még ránk. Ugyanakkor a párharc első meccsén olyan eredményre törekszünk, ami reményt ad a továbbjutásra. Sajnos sok futballistám kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik, így kezdőcsapatot egyelőre nem tudok kijelölni. Ráadásul Skriba és Rácz hamarosan csatlakozik az U19-es válogatotthoz, így tovább csökken a bevethető futballistáim száma.

A mérkőzésről a www.vasnepe.hu-n online tudósítást olvashatnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!