Foci

2015.10.20. 13:19

Megyei II.: A Sárvári-csoportban a Gérce, a Molnári és a Bük is 3 ponttal gazdagodott

Körkép – A megyei II. osztály Sárvári-csoportjának 10. fordulójában az éllovasok közül egyedül az Ikervár nem növelte a pontjai számát.

Kelemen Attila

Püspökmolnári–Sitke 3–0 (1–0). Püspökmolnári, 100 néző, vezette: Sály Károly.

Gól: Varga Ádám (2), Elekes Dániel.
Kiállítva: Varga Sándor (27.).

Püspökmolnári: Horváth T. – Varga S., SIMON, Varga M., Kónya – Horváth Sz. I., HORVÁTH SZ. II., SZIFFER, VARGA Á. – ELEKES, Pados (Kádár-Németh). Játékos-edző: Idősebb Sziffer István.

Sitke: Viczmándi – Mórocz, Fülöp, Nagy (Pencz), Papp – Szűcs, Pap (Pénzes), Ruzsics (Molnár), Magyar – Viszkeleti, Kelemen (Nagy). Edző: Komáromi Szabolcs.

Nagy fölényben játszott a hazai csapat az első perctől kezdve, majd 1-0-nál 10 emberre fogyatkoztak. Ám ezt követően is az történt a pályán, amit ők szerettek volna. Sőt, a vendégek számára ez az eredmény így is kecsegtető, mivel három ziccert is kihagyott a tízemberes Molnári.

Jákfa–Simaság 2–3 (1–2). Jákfa, 70 néző, vezette: Kiss Patrik.

Gól: Csenár Zoltán (öngól) (42.), Vörös Attila (54.), illetve Mészáros Péter (40.), Szabó Sándor (45.), Varga Bálint (46.).

Jákfa: Varga – Bertha (Böröndy T.), Koronczai (Böröndy A.), Gyürü, Horváth B. (Horváth G.) – Vörös, Kovács R., Kovács B., Böröndy M. (Rövid) – Csete, Biró. Edző: Horváth István.

Simaság: NÉMETH – Csenár, Nagy, Puskás, KESZEI – Mészáros P. I., VARGA B., MÉSZÁROS P. II., VARGA P. – Varga D. (Sztojka), Szabó (Hancz). Edző: Szabó Sándor.

A mérkőzés elején 11-est hibázott a hazai gárda, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ellenfél talált kapuba. Az első játékrészbenmég az enyhe mezőnyfölény sem volt elég a vezetéshez a Jákfa részéről. A szünet után növelte előnyét a Simaság, a végén pedig már csak a szépítésre futotta a vendéglátónak. A látottak alapján a döntetlen talán igazságosabb eredmény lett volna.

Ikervár–Uraiújfalu 1–3 (0–1). Ikervár, 150 néző, vezette: Horváth Patrik.

Gól: Vass Péter (57.), illetve Szakál Márk (29.), Döbrönte László (64.), Belegrai Richárd (91.).

Ikervár: HEGEDÜS – HORVÁTH, Tóth L., Ódor, TÓTH G. – Vass J., VINCZE Z., Vincze T. (Varga), Németh – Kosztolánczi (Baumgartner), Vass P. (Pados). Edző: Horváth József.

Uraiújfalu: Csontos – Gallen A. (Belegrai), Gallen I., HAJAS, Szakál (Princzes) – SZÉLES, TÓTH (VARASZTÓ), DÖBRÖNTE, GÖNCZÖL – LŐRINCZ, Dobány (BARANOV). Edző: Dobány Gábor.

A mérkőzés első felében egy-egy potyagóllal még egálra állt a mérkőzés, majd a rutinosabb vendégek két góllal léptek el, és megérdemelten rabolták el a három pontot Ikervárról.

Ugyan az ikervári kapitány, Vincze Zoltán (jobbra) jól játszott, ám csapata nem tudta otthon tartani a három pontot az Uraiújfalu ellen
Fotó: Unger Tamás

Pecöl–Csénye 4–1 (0–0). Pecöl, 70 néző, vezette: Makai István.

Gól: Nagy István (48.), Kovács Zoltán (52., 54.), Szitkay Szabolcs (öng.) (87.), illetve Pendli Richárd (82.).

Pecöl: TAKÁCS – HORVÁTH B., SZEMES Z., CZIBÓK, NÉMETH (ISZAK) – NAGY, PÁLFI (ŐRI), KOVÁCS, HORVÁTH Á. – SZEMES D. (SZEMES E.), NYÁRI. Edző: Rudolics Norbert.

Csénye: Gazdag – Szitkay, Szabó B., Szabó K., Vajda – Birkás, Máhr, Pendli R., Pendli P. – Géczi, Horváth (Marton). Edző: Pankaczi Zoltán.

Az első félidőben három hatalmas helyzete volt a vendég együttesnek, ám ezek rendre kimaradtak. A szünet után ami nem jött össze
a Csényének, az sikerült a hazaiaknak: hat perc alatt háromgólos előnyre tettek szert. A helyzetkihasználás mindent eldöntött ezen a találkozón. A hősiesen küzdő pecöliek örülhetnek a három pontnak.

Ölbő–Kenyeri 1–1 (0–0). Ölbő, 70 néző, vezette: Németh Lajos.

Gól: Sipos Tamás (65.), illetve Németh Mihály (87.).

Ölbő: Matyej – Nardai, SIPOS, SZELE, TÓTH ALEX – Varga, Baksay, KOKSA, Tóth Attila – Csizmazia (Sági Kiss), Balázs (Fehér). Edző: Varga László.

Kenyeri: PÓCZA – Szár, Császár I. (Császár S.), Szabó, Koloszár – Németh M., NÉMETH A., Csiszár, Rosta – Rajki, NEMES (Kóbor). Edző: Ádám Endre.

A mérkőzés elején a sok kihagyott helyzet megbosszulta önmagát, és a vendég Kenyeri 1-1-re szépítve az eredményt, elrabolt értékes két pontot Ölbőről. A mérkőzést a helyzetkihasználás döntötte el.

Gérce-Vásárosmiske–Szeleste-Pósfa 2–0 (1–0). Gérce, 120 néző, vezette: Mónos János.

Gól: Major Márkus (29., 90.).

Gérce-Vásárosmiske: KOMÁROMI Z. – Komáromi A., Németh, FARKAS, MÁTHÉ – MAJOR, Sali Z., MÓROCZ, Sütő (Hompok) – Poós (Sali G.), NASZÁDOS. Edző: Haraszti István.

Szeleste-Pósfa: KOVÁCS M.– SZÁR, FÜLÖP, Kovács T., Riba – Burkon, Trittremmel Zs. (Szele), Németh (Csizmazia), TRITTREMMEL A. – Rozmán, Barbalics. Edző: Horváth Lajos. Szakosztályvezető: Rozmán Róbert.

Inkább a küzdelem, semmint a játék dominált a találkozón. Az első húsz percben 3-4 százszázalékos helyzetet puskázott el a hazai gárda, majd büntetőből szerezte meg a vezetést a Haraszti-csapat. A második félidő elején nagyon nyomott a Szeleste, benne volt a játékban az egyenlítés. Végül Major szenzációs góljával megpecsételődött a vendégek sorsa
Gércén.

Bük–Mersevát 5–3 (3–2). Bük, 50 néző, vezette: Kovács Zsolt.

Gól: Ligeti Richárd Ferenc (5.), Kovács Roland (12., 74.), Kovács Zoltán (44.), Baranyai Krisztián (90.), illetve Horváth Tamás (20.), Pethő Roland (40.), Horváth András (46.).

Bük: BÜKI – Kocsis, Németh, Szabó, Somlai – Kovács D. (Kovács R. I.), Wágner (Baranyai), LIGETI, KOVÁCS R. II. (Sárközi) – Kovács Z. (Bárdosi), Nagy (Tóth). Edző: Kiss István. Szakosztályvezető: Eső János.

Mersevát: TÓTH – HORVÁTH A., MOLNÁR, GYÖRVÁRI, PETHŐ – HORVÁTH T. (FŰZFA), ORBÁN, CSITE, NAGY (SÜLECZ) – KÖVI, CZINDER (DÉNES). Edző: Nagy Csaba.

Két gyors hazai gólt követően a vendégek támadtak jobban: két ijesztő támadást követően a harmadikat gólra is váltották. A szünetet követően a hazaiak az „öltözőben maradtak”, a Mersevát ezt kihasználva kiegyenlített. A folytatásban igazi parázs, de sportszerű mérkőzést láthatott a publikum. Ismételt hazai vezetést követően a vendégek ugyancsak egyenlítettek. A mérkőzést csak a végén tudta igazán a maga javára fordítani a Bük. A szoros eredmény ellenére a hazai három pont megérdemelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!