Foci

2009.10.13. 09:04

Megyei III. osztály, Sárvár: kilenc gól, két kiállítás Jákfán

Körkép - A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjának rangadóján a Sárvári Kinizsi 6:3-ra legyőzte az Izsákfát.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság, Sárvári-csoport, 8. forduló

Sárvári Kinizsi-Izsákfa 6:3 (1:0). - Jákfa, 100 néző, vezette:
dr. Tar.
A korai kiállítás megpecsételte a lelkes izsákfaiak sorsát. A szervezetten játszó Sárvári Kinizsi könnyedén hozta a rangadót és továbbra is hibátlan a bajnokságban. - Gólszerző: Bozzai, Koronczai, Budai, Méhes, Dala, Marius, Kiss, illetve Major, Simon, Nyőgéri. - Jók: Bozzai, Koronczai, Véber, Marius, Kiss, illetve Nyőgéri, Szűcs. - Kiállítva: Czilinger (10.perc) és Hencz (86. perc), (mindkettő Izsákfa).

Káld-ÖTE Sugárcső Ikervár 3:2 (1:0). - Káld, 30 néző, vezette:
Palkovics.
A jobbik csapat nyerte a mérkőzést. - Gólszerző: Filipcsin, Glavánovics, Mikó, illetve dr. Bíró, Bejczi. - Jók: Glavánovics, Péter, Kardos, Mikó, Farkas R., illetve Szalai, Horváth K.

Nemeskocs-Ostffyasszonyfa 2:5 (1:1). - Nemeskocs, 30 néző, vezette:
Kovács B.
A mérkőzés túlnyomó részében emberhátrányban játszó hazaiak kétszer is vezettek, és a mérkőzés csak az utolsó tíz percben dőlt el. A vendégek megszenvedtek a győzelemért. - Gólszerző: Sebestyén 2, illetve Szűcs 3, Eőry D. 2. - Jók: Sebestyén, Pintér I., dr. Kósa, illetve Szűcs, Eőry D. - Kiállítva: Pintér Zs. (Nemeskocs).

Simaság-Alsóság 4:0 (2:0). - Simaság 80 néző, vezette: Tóth Z.
Megérdemelt simasági győzelem született a kultúráltan játszó alsóságiak ellen. - Gólszerző: Horváth L., Eredics, Németh, Varga. - Jók: Varga, Pecsenár, Sarang, Horváth L., illetve Rajczi, Rózsás, Vajda, Kolompár.

Boba-Hosszúpereszteg 0:2 (0:2). - Boba, 60 néző, vezette: Zsirai.
A vendégcsapat egy les és egy talált góllal vitte el a három bajnoki pontot Bobáról. - Gólszerző: Rajki, Németh R.  Jók: Babics, Rádli, Mészáros, Szabó Á., illetve Rajki, Németh R., Németh G., Gondos. - Kiállítva: Nagy R. (80. perc), Porkoláb (80. perc), Sebestyén (85. perc), (mind Boba).

Szergény-Mesteri 2:0 (1:0). - Szergény, 50 néző, vezette: Hajba.
Küzdelmes meccsen jobb helyzetkihasználással nagyobb arányban is nyerhetett volna a házigazda. - Gólszerző: Piri 2. - Jók: Piri, Tóth T., Foki, illetve Csuka, Pócza.

A 9. forduló műsora. Október 17. (szombat), 14.30:
Hosszúpereszteg-Sárvári Kinizsi, Ostffyasszonyfa-Káld. 18. (vasárnap), 14.30: Izsákfa-Nemeskocs, Ikervár-Simaság, Alsóság-Szergény, Mesteri-Boba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!