Foci

2006.06.02. 22:00

Megyei rangadóval zárul

<b>A Celldömölk együttesét fogadja vasárnap a Szombathelyi Haladás</b>

Mórocz Zsolt


Nem megy mostanában a Haladásnak a zöld-fehérek négy vereség után fogadják a Celldömölk együttesét. Ráadásul a Rohonci út tavasszal korántsem számít félelmetes hazai pályának, sok váratlan vereségbe futott bele saját közönsége elõtt a csapat. Amúgy a Haladás már teljesítette a vezetõség idény elõtt megfogalmazott elvárását, vagyis bekerült az elsõ nyolcba. Ugyanakkor van még tétje a mérkõzésnek, hiszen egy esetleges szombathelyi gyõzelem, illetve az eredmények szerencsés alakulása folytán a Haladás akár az ötödik helyen is zárhatja az évet - ez a tavalyi kiesés után mindenkép-pen elõrelépés. Ha viszont a CVSE nyer, a két csapat helyet cserél a tabellán.
- Háromesélyes a találkozó, hiszen rangadóról van szó - fogalmazott Artner Tamás, a Haladás trénere. - Ugyanakkor gyõzelemre készülünk, szeretnénk szépen búcsúzni közönségünktõl. Való igaz, az elmúlt meccsek nem úgy sikerültek, ahogyan elterveztük, de az eredménytelenség ellenre a mutatott játékkal nem lehettem elégedetlen. Itt a lehetõség, hogy javítsunk, ráadásul egy jó formában lévõ Celldömölk legyõzése igazán komoly fegyvertény lenne. Rózsa, Mihalecz és Baráth sérült, Rajosra pedig eltiltás miatt nem számíthatok. A várható kezdõcsapat Kutasi - Jagodits, Balassa, Guzmics, Sallér - Schimmer, Subicz, Nagy G. - Imre, Babati, Andorka.
Ami a vendég kemenesaljaiakat illeti, annyi biztos, hogy nyugodtan játszhatnak, hiszen a nyolcadikok a tabellán, és legrosszabb esetben is csak egy hellyel végeznének hátrébb. Az elõjelek nem kedvezõek, hiszen a két hosszabb ideje sérült játékos, Palkovics és Gyõrvári mellett nem léphet pályára a Rohonci úti stadionban a celli védelem két legrutinosabb tagja Hudák a harmadik sárgáját kapta a Felcsút ellen, Szép kapusnak pedig múlt vasárnap egy ütközésnél megsérült a válla. Elbbit várhatóan Bodor, utóbbit pedig Tóth András helyettesíti. Szalai és Németh József kisebb sérüléssel bajlódik, de úgy tûnik, vállalják a meccset. Nem változik a kemenesaljaiak tavaszi nyerõ alapfelállása, maradnak a 4-1-4-1-es szisztémánál, amelyben Vajda az összekötõ kapocs a védelem és a közép- pályás sor között, Németh József pedig az egyszem csatárt játssza.
- Tavasszal többször is bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk irányítani a játékot, de ha úgy adódik, a kontrákkal is elboldogulunk. A Haladás nyilván nekünk esik majd, utolsó hazai mérkõzésén biztosan javítani szeretne az elmúlt négy vesztes bajnoki után. Sportszerû, érdekes összecsapást várok, nyerjen a jobbik! - így a vasutasok szakmai munkájának iránytója, Szentgyörgyi József, aki várhatóan a Tóth A. - Szalai, Balogh T., Lakatos, Bodor - Vajda - Cseke, Szabó L., Hegyi, Németh A. - Németh J. kezdõcsapatot küldi pályára a zöld-fehérek ellen.Fotó Kiss Teodóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!