Foci

2009.03.14. 03:27

Nehéz meccs vár a Viktóriára

<b>Szombathely</b> - A Viktória FC Szombathely vasárnap 13 órakor a Király Sportlétesítményben a Győri Dózsát fogadja.

Vastag Nándor

A tabella élén hatpontos előnnyel álló Viktória a múlt héten az MTK vendégeként 2:1-es vereséggel kezdte a tavaszi szezont, de idei első hazai mérkőzésén sem lesz könnyebb dolga. Az ötödik helyezett, újonc Győri Dózsa már több meglepő eredményt elért, és az idei első fellépése is jól sikerült, a városi rivális ETO ellen 3:1-re nyert.

- A múlt heti vereség után nem szeretném, ha nyomás lenne a csapaton, ha görcsösen játszanánk. Csak arra szabad koncentrálni, hogy mindenki kihozza magából a maximumot, s akkor nem lehet gond a győzelem megszerzése - fogalmazott Markó Edina, a szombathelyiek edzője. - Az ősszel kétszer is szoros meccsen nyertünk ellenük, és most is nehéz mérkőzésre számítok, senki ellen nem adják olcsón a bőrüket. Megyeri Boglárka kisebb húzódással küzd, de a többiekre számíthatok. A kezdőcsapat: Papp E. - Kovács E., Horváth N., Tálosi, Marsai - Szarvas, Megyeri (Borbély), Rácz - Pas, Szuh, Tóth E.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!